Friday, July 25, 2014

Review Maybelline Hyper Sharp Liner Laser Precision

Assalamualaikum semua

Nanie sebenarnya bukanlah peminat eye liner. Sebabnya mata Nanie ni kaya dengan 'dark circle'. So kalau salah gaya pakai eye liner tak betul atau comot, maka bertambah kaya lah lagi dark circle tu. Dah macam ala-ala lebam kena tumbuk jadinya! So, memang Nanie kena pilih yang betul-betul sesuai. Sehinggalah Nanie terjumpa Maybelline Hyper Sharp Liner Laser Precision. 



Maybelline Hyper Sharp Liner Laser Precision ini mampu bertahan sehingga 24 jam dan memudahkan pengguna untuk memakai juga menanggalkannya. Dengan sekali goresan pada eyelid kita, kesan dan ketebalannya boleh dikawal serta mencantikkan lagi mata pemakai. 


Terdapat beberapa ciri-ciri menarik yang Nanie suka pada Maybelline Hyper Sharp Liner Laser Precision ni. Antaranya ialah  point tip yang halus 0.01mm. Bila point tip nya halus, semakin mudahlah untuk Nanie control loresan dan gayakan pada eye lid Nanie. Jadi, tak lah nampak tebal dan lebam kan?

Hypersharp Laser


Didatangkan dalam 3 pilihan warna yang sesuai dengan tona kulit orang Asia, Nanie suka Soft Black. Tak terlalu terang, dan sedang-sedang je gelapnya. Maybelline Hyper Sharp Liner ni jugak water proof. Bila pakai tu, boleh tahan dalam 4-5 jam. Nak hilangkan kesan juga mudah dan tak mencomotkan seluruh eye lid Nanie. Gunakan make up wet tissue pun dah boleh tanggal kesan eye liner tu. 


Macam adik Nanie, simptom dia kalau eye liner tak berapa sesuai adalaha timbul gatal-gatal pada mata. Tapi bila dia gunakan Maybelline Hyper Sharp Liner ni, takde pulak nampak dia gosok-gosok mata. Sebabnya Maybelline Hyper Sharp Liner telah diuji secara optomologist, yang ianya adalah selamat untuk pengguna sensitif. 


Jadi untuk mereka yang berminat dan mungkin suka mencuba sesuatu yang baru, korang boleh try Maybelline Hyper Sharp Liner Laser Precision ni. Memang nampak macam 0.01mm tu sukar dikawal, tapi sebenarnya mudah. Berusnya tak terlalu lembut dan tak terlalu keras. Just nice. Dan inilah yang menyebabkan ia mudah dikawal. 

  

INFO PRODUK :

Maybelline Hyper Sharp Liner Laser Precision 
Harga : RM 35.90
Store : Mana-mana farmasi yang menjual produk Maybelline
Rating : 4/5

Website : 

Facebook : 



4 comments:

  1. Bagus kalau senang pakai dan tanggalkan..kalau tak memang comot habis kan. Good review Nanie :)

    ReplyDelete
  2. Akk br dpt yg ni dlm goodie bag..nnti nk cuba

    ReplyDelete
  3. Tak reti pun pakai eyeliner. Tapi bila tengok ni mcm teriingin pulak nak pakai. ;)

    ReplyDelete
  4. kite pun suka pakai eyeliner maybeline...

    ReplyDelete

Teruskan Memberi Inspirasi.
Saya Hargai Pandangan & Idea Anda!

 

Blog Coklateyes by Innanie Ariffin Copyright © 2013 Designed by Alieff Artwork