Sunday, July 6, 2014

Riben Gebus : Aksesori Wanita Untuk Tampil Eksklusif

Assalamualaikum semua

Untuk perempuan, raya ni adalah masa paling gembira nak melaram. Bukanlah suruh berlebihan, tapi cukuplah nampak manis dan ayu di pagi Syawal. Ecewah. Ye lah, Nanie pun macam tu jugak. Kalau boleh raya 7 hari nak tukar baju raya sehelai satu. Selain baju raya, aksesori jugak sebenarnya memainkan peranan untuk add-on value manis ayu tadi. Well, korang tahu Riben Gebus??? Haaa... Nanie yakin ada yang tahu, ada yang tidak kan? Meh Nanie tunjuk sikit ye...



Ha, inilah Riben Gebus tu... Mengancam kan? Cantik dan comel-comel belaka. Riben Gebus ni sebenarnya adalah brooch untuk menambah seri pada shawl mahupun tudung yang korang gunakan. Memang cantik-cantik. Bukan tu je, murah pulak tu. Suka Nanie bila dihadiahkan Riben Gebus ni. Ada banyak warna, material, design dan jugak saiz. Korang boleh pilih mengikut kesesuaian tema bajur raya korang. 





Nanie tahu, dah ramai ni yang geram dengan Riben Gebus ni kan? Ye lah, dengan pakai Riben Gebus, terus penampilan tampak eksklusif, manis dan bergaya.

                                     Photo: REBEN GEBUS BLINK2

Teaser dear ;-)
Design baru lebih comel! Lebih cute! Lebih kilat! 
The theme will be pastel dear ;-)
InShaaAllah kami akan update REBEN GEBUS BLINK2 ni esok pada jam 10.00 pagi. Yeay!

Model : Dhia Lydia
Make up & Hijab stylish : Myzura Mekap
Dress : Koleksi Sulaman Yati

Malahan, Nanie rasa kalau nak jadikan aksesori untuk majlis seperti tunang mahupun perkahwinan pun boleh. Kalau beli banyak-banyak bagi Brides Maid pakai pun apa kurangnya kan. Cun lagi... 

   

Bila orang dah bagi kita hadiah tu kan, mestilah kita kena melaram. Posing selfie sikit dengan Riben Gebus yang comel ni. Malahan, bukan sekadar untuk tudung dan shawl je korang boleh gayakan Riben Gebus ni. Gunakan pada baju pun boleh. Cantik jugak Nanie perhatikan.

   

Sekarag ni kalau kita nak bergaya, tak perlu belanja banyak. Bermula dengan RM 10 pun kita boleh tampak cantik dan eksklusif. Materialnya berkualiti. Ada yang shining jugak tau. Pin pun bagus, tak mudah tercabut. Jahitan kemas dan paling penting ada banyak design yang eksklusif juga menyerlahkan keayuan si pemakai. 

                                 Photo: Lebih close up!!
Warna gold code RB 01
Warna kuning code RB 04
Warna merah code RB 02

Untuk maklumat lanjut boleh klik link-link di bawah. Dapatkan segera koleksi Riben Gebus korang. Bergaya manis di hari raya nanti ok. 

Facebook : 

Instagram :

Email :

Whatsapp/Contact :
011- 27716448

Lokasi :
Kluang, Johor


7 comments:

  1. wah cantik-cantik.. boleh belikan untuk my twins,,,

    ReplyDelete
  2. memang nampak comel dan exclusive :) tambah seri di pagi raya kan

    ReplyDelete
  3. cantik! ok jap pergi terjahhhhhh

    ReplyDelete
  4. cantik dan comel.. nampak exclusive sgt..=D

    ReplyDelete
  5. Comel sgt ni....haishhhh geram tgk...RM5 je kan dear...aummmmmmm

    ReplyDelete

Teruskan Memberi Inspirasi.
Saya Hargai Pandangan & Idea Anda!

 

Blog Coklateyes by Innanie Ariffin Copyright © 2013 Designed by Alieff Artwork