Tuesday, July 15, 2014

Super Raya Sale by LAZADA Untuk SEHARI SAHAJA!


Assalamualaikum semua

Raya ni mak cakap nak blender baru. Blender yang lama bukan tak boleh pakai, tapi macam dah uzur sikit. Maklumlah bila raya ni macam-macam yang nak di-blender nya. Lagi-lagi nak buat rendang, buat bergedil semua kan. Jadi, Nanie pun cepat-cepat usha LAZADA. Eh, korang tahu tak pada hari esok,  16 Julai 2014 ni, LAZADA bakal mengadakan SUPER RAYA SALE by LAZADA! Fuhyoh, dengarnya bukan main banyak lagi potongan harga yang diberikan tau sehingga 92% tau! 


link : http://ho.lazada.com.my/SH1d1P
Haih, mak Nanie bila tahu ada sale... gembira lah dia... bukan sekadar blender je ni dia request, nampak gaya ada 2-3 barang lagi. Takpe mak, ada rezeki Blog Coklateyes ni nampaknya. Boleh belikan mak barang kelengkapan dapur kan. Nanie dan mak macam berkenan blender Philips ni... mengancam jugak harga dia!

Untuk maklumat korang, pada 16 Julai 2014 ni, potongan harga adalah seperti berikut : 
  • Home and Living - RM 77 & Below
  • Home Appliances - RM 99 & Below 
  • Sale for Samsung Items (Best of Samsung)
  • Fashion Sale for Hari Raya 
Bukan itu aje, kalau korang shopping di LAZADA ni, korang juga berpeluang untuk  memenangi beberapa hadiah dari Wheel of Raya. Alaaa lebih kurang Roda Impian lah mainnya. Pusing-pusing roda, dapat hadiah. Antara hadiahnya ialah : 
  • JOY dishwashing liquid
  • 10 x RM 100 Voucher
  • 10 x RM 50 Voucher
  • 500 x RM 50 of Home Appliances (Min Purchase : RM 350)
  • 500 x RM 25 of Home Appliances (Min Purchase : RM 170)
  • All voucher valid only on that day 16 July 2014 
Uiiii banyak jugak kan promosi dan potongan harga. Sebenarnya, sebelum-sebelum ni dah dua kali Nanie pernah beli barang dengan LAZADA. So far, Alhamdulillah servisnya memuaskan dan barangnya pun selamat sampai dengan baik dan berkualiti.



Jadi rasanya, kalau Nanie dah cuba dan yakin dengan servis dari LAZADA ni, korang pun boleh cuba jugak. Pilihlah banyak yang ditawarkan oleh LAZADA. Bukan sekadar barangannya berkualiti, servis bagus dan dapat banyak penjimatan tu! 

Maklumat lanjut sila klik sini :

Website 

Raya Special 



2 comments:

  1. Seronoknya shopping on sale ni..selamat bershopping :)

    ReplyDelete
  2. Sana sini dah mula sale raya. Rambang mata dah ni.

    ReplyDelete

Teruskan Memberi Inspirasi.
Saya Hargai Pandangan & Idea Anda!

 

Blog Coklateyes by Innanie Ariffin Copyright © 2013 Designed by Alieff Artwork