Sunday, September 21, 2014

Celebritylass Master Odourless : Hilangkan Bau Badan Dalam 3 Saat!

Assalamualaikum semua

Kalau sebelah petang, Nanie macam berat hati sikit nak gunakan public transport. Bukan apa, biasanya dalam lrt atau bas, waktu petang macam-macam bau ada. Alamak, Nanie memang lemah sikit ni bila ada bauan yang kurang menyenangkan. Lagi-lagi bau badan... rasa macam tak selesa habis lah. Nak tutup hidung macam biadap pulak nampaknya. Kadang tu tahan nafas je lah. 


Bagi mereka yang mengalami masalah bau badan, Nanie nak cadangkan satu produk ni... memang ajaib jugak lah masa mula-mula Nanie cuba. Namanya Celebritylass Master Odourless. Pakar menghilangkan bau badan dalam masa 3 saat sahaja! 



Mesti macam tak percaya kan? Ye lah dalam masa 3 saat aje semua bau kurang menyenangkan dapat hilang. Macam mana ye? Celebritylass Master Odourless adalah formulasi terbaru nombor #1 Asia yang menggunakan bahan-bahan semulajadi berkualiti premium. 

Bahan-bahan : 
Tawas premium, Air Suling, Gabungan Pati Herba & Pati Mawar

Bagi mereka yang tidak tahu, tawas adalah kelompok garam yang biasa digunakan dalam taharah atau pembersihan dalam Islam. Tawas banyak digunakan dalam penjernihan air, penghilang bau badan, penawar untuk penyakit kulit malahan diakui dapat memberi kesegaran padan kulit. pH tawas adalah 8 dan menghampiri kepada pH natural yang sangat bagus untuk kesihatan kulit. 

Fungsi Celebritylass Master Odourless : 

  • Bahan cecair yang meneutralkan bau badan dengan cepat
  • Bukan deodorant atau minyak wangi kerana ia sendiri bersifat bebas bau
  • Hanya digunakan sekali dan tahan sepanjang hari
  • Bersifat anti septik dan menghilangkan kotoran pada badan
  • Boleh memutihkan kulit di bahagian yang berkenaan
  • Kekalkan kesegaran untuk 24 jam


Bagaimana Nak Gunakan Celebitylass Master Odourless? 





Pengalaman Sendiri 


Bagi Nanie sendiri, Nanie bersyukur Nanie bukan jenis orang yang ada masalah bau. Tapi tak salah kan untuk cuba produk ni. Ye lah, walaupun takde masalah bau badan... dengan Celebritylass Master Odourless keyakinan Nanie untuk sepanjang hari dapat dikekalkan. Lepas mandi tu, terus cepat-cepat Nanie sapukan Celebritylass Master Odourless pada badan. Tak melekit dan mudah menyerap sebab ia adalah air. Insya-Allah kalau diamalkan, kesegaran badan dapat bertahan sepanjang hari dan bebas melakukan sebarang aktiviti tanpa rasa was-was!

Harga sebotol (50ml) : RM 85 

Untuk dapatkan diskaun yang hebat, boleh contact pengedar di bawah. 
Siap free postage lagi...

Untuk maklumat lanjut boleh hubungi pengedar Celebritylass Master Odourless :

Along Ima

Telefon : 019 - 640 4110
IG : @sofiascbizz


Website Celebritylass Master Odourless :

Facebook :





6 comments:

  1. uh nice produt, jimat tak payah sembur perfume banyak bila nak naik tren balik kerja

    ReplyDelete
  2. wah..wangi tak..kalau tak 2 in 1..hehee

    ReplyDelete
  3. Interesting produk ni.. Macam kena try je nih.. hehe,,
    Rosmiza Ali Official Blog™

    ReplyDelete
  4. wahh best betul.kalau banyak buat aktiviti banyak peluh mesti kena beli ni.

    ReplyDelete

Teruskan Memberi Inspirasi.
Saya Hargai Pandangan & Idea Anda!

 

Blog Coklateyes by Innanie Ariffin Copyright © 2013 Designed by Alieff Artwork