Tuesday, September 30, 2014

Collection Cosmetics: Campus Roadshow & Look Book Contest Bermula!

Assalamualaikum semua

sumber gambar: www.smallnhot.com

Perempuan mana yang tak suka make up? Nanie pun sama. Memang suka make-up stuff dan sangat suka nak attend make over session. Make over session sebenarnya secara tak langsung dapat berikan banyak tips dan tunjuk ajar dalam menaikkan seri dan personaliti diri kita. Ha, barulah confidence kan. 

sumber gambar : Ashley Yeen
Berita baik dari Collection Cosmetics Malaysia! Mana taknya, untuk pengetahuan Collection Cosmetics Malaysia akan mengadakan satu roadshow di beberapa buah IPTA yang terpilih. Roadshow ni bukan sekadar terbuka untuk student, malahan orang luar pun boleh turut sama memeriahkan roadshow ni! Pelbagai aktiviti dan goodies turut disediakan tau! Haih seronok ni dengar. Mesti tak sabar kan nak tahu tarikh-tarikhnya. 



*** Sedikit perubahan tarikh : UKM - 9 October 2014 ***

Selain itu, tujuan roadshow ini diadakan adalah bagi memperkenalkan kepada umum mengenai satu contest terkini daripada Collection Cosmetics iaitu COLLECTION LOOK BOOK CONTEST ---- (KLIK SINI)


Contest ni sangat sesuai bagi mereka yang pandai dan suka bermake up. Mudah je, apa yang korang perlu buat adalah hantar gambar #ootd dan #fotd korang menerusi aplikasi Facebook Collection Look Book mengikut tema make up yang diberikan setiap minggu. Gambar yang paling menarik dan paling ngam dengan tema pada minggu tersebut akan dipilih sebagai pemenang dan boleh bawak balik hadiah-hadiah yang sangat menarik!
                                                                                                                                                                             Photo: Addicted to Candy Crush?

Then you might stand a chance to WIN awesome prizes in the Collection LookBook contest coz Candy Crush is the look of this week! Bring out your inner makeup artist and fashion stylist, and help inspire Nelydia with your look in fun, bright colours!

Participate here: http://on.fb.me/1B9r8MR

Antara aktiviti yang disediakan : 
  • Make over dari make up artist kepada para peserta roadshow
  • Boleh try out dan bermain-main dengan produk Collection Cosmetics
  • Consultation bersama make up artist untuk mengetahui tips dan kesesuaian warna mengikut tona kulit anda
  • Boleh hantarkan Look Book entry anda untuk Contest Collection Look Book 
  • Goodies Bag menarik untuk mereka yang hantar entry Look Book  on the spot

Hamboi, Nanie dengar pun dah seronok semacam je. Rasanya memang patut semua girls student dan orang ramai ambil peluang keemasan ni untuk dapatkan seberapa banyak tips dan cuba kosmetik dari Collection ni. Oh, untuk pengetahuan harganya juga sangat berpatutan. Nanie sendiri pun memang guna dan ada koleksi beberapa produk hot mereka seperti Cream Puff Matte Finish Lip Cream, Shimmer Shades dan Lasting Perfection Concealer. 

koleksi Collection Cosmetics Nanie
sumber gambar : AverageAngeline.com
  

 

  

Jadi cepat rebut peluang keemaasan ni dan join roadshow serta Contest Collection Look Book. Mana tahu anda antara yang bertuah? Serlahkan keyakinan anda dan tampil cantik dengan Collection Cosmetics. "Own It, Work It, Love It!". Untuk maklumat lanjut, klik link di bawah : 

Facebook :

Website :

Instagram :
#CollectionLookBook   #CollectionMY 

App Look Book :




12 comments:

  1. alamak UKM alamak kene pegi ni hahaha!

    ReplyDelete
  2. wah! bestnye! nak pergi! nak makeup free! <3

    ReplyDelete
  3. Bertambahlah koleksi Make up Nanie kan..seronok kalau join sama dalam roadshow ni..

    ReplyDelete
  4. banyakknya makeup
    Love the COLLECTION'S collection <3

    MISS IKA'S BLOG

    ReplyDelete
  5. Asyik baru lepas beli 3 product dr Collection Cosmetics ni.. xsabar nak review..:)

    ReplyDelete
  6. suka blog ni..detail abis :D
    http://bit.ly/edisiblog

    ReplyDelete
  7. mna nak beli concealer ni?

    ReplyDelete

Teruskan Memberi Inspirasi.
Saya Hargai Pandangan & Idea Anda!

 

Blog Coklateyes by Innanie Ariffin Copyright © 2013 Designed by Alieff Artwork