Tuesday, May 26, 2015

Menang Iphone 6 : Ephyra Skin Bar Giveaway Bersama Blog Coklateyes

Assalamualaikum semua


Nanie tak sabar sangat nak share dengan korang pasal Ephyra Skin Bar Giveaway bersama Blog Coklateyes ni. Bukan apa, hadiah yang ditawarkan bukan main lumayan. Ada gadget, ada wang ringgit jugak! Nanie dengar pun Nanie jeles. Hehehe.  Kata orang rezeki Allah tu luas. Dan kita pun tak pernah tahu rezeki dan tuah kita di mana. Mana tahu, dengan join Ephyra Skin Bar Giveaway Bersama Blog Coklateyes ni korang antara pemenangnya kan. Tak ke beruntung tu? Raya dengan handphone baru tau!!! ;) Ok, sebelum Nanie cerita lebih lanjut pasal Ephhyra Skin Bar Giveaway Bersama Blog Coklateyes ni, mari Nanie terangkan serba sedikit mengenai Ephyra.



EPHYRA & NANIE 

Nanie percaya dan yakin, brand Ephyra dah tak perlu diperkenalkan lagi di kalangan para bloggers. Nanie sendiri memang 100% percaya kehebatan brand Ephyra ni. Banyak betul kelebihan dan kebaikan yang Ephyra berikan dan Nanie rasai. Dah berkotak-kotak jugak Nanie minum. Even kalau Nanie tahu Nanie nak kena stay up malam atau long-distance drive... for sure Nanie akan minum Ephyra sepeket. Malahan, bukan Nanie sorang je minum Ephyra, kakak dan mak Nanie juga minum Ephyra sekali. Memang satu keluarga suka Ephyra! 


Antara review session Nanie dan Ephyra :


PRODUK BARU - EPHYRA SKIN BAR! 



Untuk pengetahuan korang, sekarang ni Ephyra dah keluarkan satu lagi produk baru untuk kecantikan kulit wanita tau. Namanya Ephyra Skin Bar. Nanie tengok dah ramai dah blogger yang guna Ephyra Skin Bar ni. Bersepah-sepah testimoni Ephyra Skin Bar kalau korang tengok di Instagram mereka @ephyraskin tu. Fuhhh bukan main semua testimoni tau. Power betul. Yang berjerawat, jerawatnya hilang. Yang berjeragat hitam, jeragatnya berkurang, Yang kulit berminyak semua masalah setel lah! 



Jadi, sekarang ni Nanie nak bagitau berita gembira yang mesti korang tunggu-tunggu! Ephyra akan berkolaborasi dengan Blog Coklateyes untuk satu giveaway! Yeaaay!!! Terima kasih pada Pn Amiza atas kepercayaan yang diberikan.

Hadiah yang ditawarkan cukup lumayan dan syarat penyertaan pun senang aje! Tak susah mana. Malahan, dengan penyertaan Ephyra Skin Bar Giveaway Bersama Blog Coklateyes ni, korang berpeluang untuk menang Iphone 6!!!  Haaa sapa yang tak nak kan Iphone 6? Sapa??? Semua orang nak. Nanie pun kalau boleh, nak lagi sebijik. *hoiii tamak kau Nanie!*


So, kalau nak tahu macam mana nak menang Iphone 6 dan hadiah-hadiah lumayan dari Ephyra. Kat bawah ni adalah langkah penyertaan untuk join Ephyra Skin Bar Giveaway Bersama Blog Coklateyes.

LANGKAH PENYERTAAN EPHYRA SKIN BAR GIVEAWAY BERSAMA BLOG COKLATEYES 
* TERBUKA KEPADA SEMUA BLOGGER LELAKI & PEREMPUAN* 

1. Follow Blog Coklateyes & Instagram @innanieariffin 

2. Follow Instagram @ephyra2u & @ephyraskin 

3. Like Facebook Page Ephyra Skin Bar

4. Isikan butir peribadi anda di sini ------------- http://goo.gl/forms/ZGgzTkcyxH

5. 50 Peserta  yang terpilih akan diberitahu melalui Blog Coklateyes pada Isnin 1 Jun 2015

6. Tarikh tamat penyertaan Ahad 31 Mei 2015 jam 10 malam

***Bagi yang pernah menyertai Review Ephyra Skin Bar sebelum-sebelum ni, anda masih lagi berpeluang menang Iphone 6. Namun tak perlu buat tugasan khas (review produk sekali lagi), cukup sekadar untuk Selfie Contest yang akan dilancarkan pada 1 Jun 2015 ni.

p/s: Step 1-4 adalah wajib. Yang tak memenuhi syarat wajib, akan hilang kelayakan ye! :) 


Mesti tertanya-tanya, tak kan semudah tu kot nak menang Iphone6.... No-no-no! Kata orang, hadiah lumayan kena ada effort sikit ye dak? Selepas korang isi form dalam link atas tu, pihak Ephyra akan memilih 50 Peserta Terbaik untuk join giveaway ni. Macam mana nak jadi 50 Peserta Terbaik & Menang Iphone 6?

Part soalan ni... dalam borang atas tu, korang kena jawab dengan kreatif dan menarik. Haaaa barulah pihak Ephyra boleh pilih korang sebagai 50 peserta terbaik! 


Selepas 50 Peserta Terbaik tu diumumkan, mereka akan diberikan tugas kedua pula. Tugas yang kena disettelkan dengan cepat-pantas & secara kreatif! Mereka dikehendaki untuk Review Ephyra Skin Bar ni! Tak susah pun kan review produk? Walau apa pun, yang paling penting korang kena jadi 50 Peserta Terbaik tu dulu.... 

So???? Perlu ke Nanie tunggu lama-lama lagi? Cepat-cepat lah rebut peluang ni.... rebut peluang menang Iphone 6 dan pelbagai hadiah menarik! Ajak sekali kawan-kawan blogger korang untuk join Ephyra Skin Bar Giveaway bersama Blog Coklateyes ni.

Makin ramai kan makin seronok!!! Cepat ye.... masa tak banyak ni! :)


Nanie tunggu korang ni....................


Salam Sayang!





43 comments:

  1. adakah semua org boleh join? org yg pernah menang cntest review ephyra skin bar dgn kak mia dulu msh blh join?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bagi yang pernah menyertai Review Ephyra Skin Bar sebelum-sebelum ni, anda masih lagi berpeluang menang Iphone 6. Namun tak perlu buat tugasan khas (review produk sekali lagi), cukup sekadar untuk Selfie Contest yang akan dilancarkan pada 1 Jun 2015 ni ;)

      Delete
  2. Done submit... tak pernah berkolaburasi dgn ephyra lg ni... hahaha... dah sekian lamaaaaa x join segmen... kali ni mcm berminat lak...

    ReplyDelete
  3. Asyik join juga.. hehe.. thank you Nannie..:)

    ReplyDelete
  4. Rse nk cube plak produk ni.. nanie blh bg detail review psl prodk ni x..

    ReplyDelete
  5. done join.. :) hope terpilih.. heeee

    ReplyDelete
  6. Nak hensem juga raya nanti.
    kena join ni...

    ReplyDelete
  7. tengah try ni.tapi part nak isi ruang yang tu..alahai..dah taip panjang2 rupanya kena isi 200 aksara je..lepas tu jenuh mengira,,..kan bagus kalau ada tulis kat situ dah berapa aksara kita tulis..hehhe,..tulis bahasa sms boleh dak??ekekkek

    ReplyDelete
  8. Nak join...nk join...nk menang iphone baru!

    ReplyDelete
  9. bersemangat baca bila sebut tentang ephyra.

    ReplyDelete
  10. assalamualaikum ....berapa panjang boleh tulis ayat di dalam tu...;)

    ReplyDelete
  11. assalamualaikum nanie...alhamdullilah dah join tadi...:)

    ReplyDelete
  12. Okay, Emi dah hantar penyertaan. Harap2 tergolong dalam 50 orang tu :)

    ReplyDelete
  13. Menarik... Kalau langsung tak pernah guna produk ni leh join ke?

    ReplyDelete
  14. Kita dah hantar.. harap2 ada rezeki.. :)

    ReplyDelete
  15. Bismillah. Nanie, I dah joinnnn!

    ReplyDelete
  16. alamak..boleh tak nak hantar penyertaan lagi sekali ?? sobss, tersend,tak habis lg ayattt ~~~

    ReplyDelete
  17. dah! harap-harap pilih la ye..hihihi...nak chanteq jugakk! :D

    ReplyDelete
  18. Assalamualaikum..

    Saya dah join.. Good Luck to All!!

    -mrspuex-

    ReplyDelete
  19. as salam,sis.sy najiah.dah tersubmit form sebelum sy tulis kenapa sy memilih ephyra tu.

    alamak guane yer..

    ReplyDelete
  20. Huuuu~~~~
    Manalah kita pandai review produk =='
    X dptlh nk joinnn huhuuuuu~~~~~~

    ReplyDelete
  21. Akak dah komen sebelum ini pelik tak keluar kt sini hahahha, masalah betul hp akak tu, macam dah kena menang iphone kot ni hahahahha by the way semalam sis dah join laju2...yehaaaaaaaa

    ReplyDelete
  22. Wah mcm menarikk nie.. nak hantar jugak lah pernyertaan...

    ReplyDelete
  23. alhamdulillah dah join..hehe..harap ada rezeki..amin!

    ReplyDelete
  24. dah follow n join contest..hope berpeluang untuk mencuba n menang! :D

    ReplyDelete
  25. Ya Allah...bestnya kalau menang...rezki durian runtuh...mmg pkai Ephyra bar nie best sngtt...

    ReplyDelete
  26. dah join dah. good luck semua :)

    ReplyDelete
  27. assalam.. bila pengumuman peserta yg menang ye ?dah xtasabar nak tahu ni. hihihi

    ReplyDelete

Teruskan Memberi Inspirasi.
Saya Hargai Pandangan & Idea Anda!

 

Blog Coklateyes by Innanie Ariffin Copyright © 2013 Designed by Alieff Artwork