Tuesday, June 2, 2015

PENGUMUMAN 50 PEMENANG EPHYRA SKIN BAR GIVEAWAY BERSAMA BLOG COKLATEYES

Assalamualaikum semua

Pertama sekali kan, sorry tau lambat update "Ephyra Skin Bar Giveaway Bersama Blog Coklateyes" ni. Yes, yes Nani tahu... ramai dah yang memang tak sabar kan. Yelah, nak menang iPhone 6 kan! Macam Nanie cakap hari tu, kalau Nanie pun Nanie nak sangat menang handphone baru. Hehehe. Terima kasih sangat pada semua yang sudi join Ephyra Skin Bar Giveaway bersama Blog Coklateyes. Bersungguh-sungguh semua jawab soalan survey ye! Nanie sendiri happy je baca. Betul-betul kreatif korang ni. 

Jadi, tanpa membuang masa.... Nanie nak umumkan 50 Pemenang Ephyra Skin Bar Giveaway Bersama Blog Coklateyes. Dah sedia semua??? Drumrolls please...... :)


1        www.ieyzartdsyahieyr92.my
2.       www.lancareno.com
3.       http://asyikmaiburogu.blogspot.com/
4.       http://yoorinmelacolea.blogspot.com
5.       www.dianarashid.com
6.       http://suzlinazreena.blogspot.com
7.       Http://www.ciklilyputih.com
8.       inspirasifahmi.blogspot.com
9.       http://marvelikalife.blogspot.com
10.    http://maszull.blogspot.com
11.    nadiadania.blogspot.com
12.    www.eirna-nurasikin.blogspot.com
13.    www.hajarshikin.com
14.    http://eyzamiel.blogsport.com
15.    www.misterzarif.my
16.    galahpanjangg.blogspot.com
17.    http://www.sabrinatajudin.com
18.    www.wadahberbicara.my
19.    ayueidris.blogspot.com
20.    http://mrspuex.blogspot.com
21.    cikjelita899.blogspot.com
22.    www.ceritashark.com
23.    sweetlikewhat.blogspot.com
24.    edazz-beautylicious.blogspot.com
25.    http://www.shamieraosment.com
26.    www.withlovekisses.com
27.    http://fadzirazak.blogspot.com/
28.    http://cikmanissweet.blogspot.com/
29.    shakinafarhan.blogspot.com
30.    http://www.iezaashaari.com/
31.    www.archereverdeen.com
32.    www.schanazri.com
33.    www.munirahizzan.com
34.    www.norfanil.com
35.    http://sayaiday.blogspot.com
36.    http://amirnawawi.com
37.    http://raisa1311.blogspot.com
38.    nonasani.blogspot.com
39.    akukaudansesuatu.blogspot.com
40.    http://fatihahfazlin333.blogspot.com/
41.    http://www.eelleebeauty.com
42.    http://norminieza.blogspot.com/
43.    http://ayuarjuna.blogspot.com
44.    http://coratcoretpinkummi.blogspot.com
45.    www.cikgunaman.com
46.    http://mrsfara.blogspot.com/
47.    www.kisahkatakpink.my
48.    http://www.alynnnyzaa.blogspot.com/
49.    http://mamaizzzara.blogspot.com/
50.    http://sallysamsaiman.blogspot.com/


APA YANG PERLU 50 PEMENANG BUAT? 

TAHNIAH! TAHNIAH! TAHNIAH!!! Untuk pengetahuan korang, yang 50 pemenang atas ni dikehendaki untuk EMAIL BUTIRAN ke media@oceanlife2u.com - 

NAMA : 
ALAMAT : 
NO. TEL : 

Mereka akan menerima Ephyra Skin Bar bagi satu tugasan review. Butiran perlu diberikan selewat-lewatnya sebelum 5 June 2015 (Jumaat), jam 6 petang. Daripada 50 pemenang tu, pihak Ephyra akan memilih beberapa REVIEW TERBAIK. Dan nak bagi korang seronok, review yang terbaik  tu akan memenangi hadiah-hadiah lumayan: 

TEMPAT PERTAMA
 RM 300 + 2 PCS EPHYRA SKIN BAR 

TEMPAT KEDUA 
 RM 200 + 2 PCS EPHYRA SKIN BAR 

TEMPAT KETIGA 
 RM 100 + 2 PCS EPHYRA SKIN BAR 

TEMPAT KEEMPAT HINGGA KESEPULUH 
 RM 50 + 1 PCS EPHYRA SKIN BAR 

*tips & prosedur review produk akan diemailkan kepada 50 pemenang * 




MASIH BOLEH KE NAK MENANG IPHONE 6? 



Haaa... dari tugasan review tu... korang boleh join "Ephyra Skin Bar Snap A Before & After Selfie" atas ni....yang melayakkan korang untuk merebut hadiah utama iPhone 6! Kiranya lepas korang buat review tu, straightly terus je send sekali gambar untuk Before & After Selfie Contest. Kan mudah? Korang berpeluang menang cash, dan menang iPhone 6 jugak! Mana lah tahu kan... menang dua-dua.... tak ke gembira tu? Boleh shopping raya, beraya dengan handphone baru, dan paling penting tampil cantik cun melecun waktu raya nanti! Fuhhhhh.....  :)


BERITA GEMBIRA KEDUA BUAT SEMUA!

Dan berita gembira kedua adalah.....buat mereka yang tak tersenarai sebagai 50 Pemenang atas tu, jangan sedih-sedih. Jangan murung tunjuk perasaan tak nak makan nasi seminggu ke apa. Heheheh. Korang MASIH BOLEH LAGI JOIN BEFORE & AFTER SELFIE tu jugak asalkan korang ikut step-by-step yang diberikan!!!!! Yahoooooooooooooo!!!! Semua orang berpeluang menang iPhone 6 nampaknya! Semua orang boleh dapat kulit cantik macam Memey Suhaiza jugak. Happy-happy-happy!


Jadi, apa tunggu lagi. Nak menang iPhone 6, kena usaha sikit. Tapi rezeki tak siapa tahu. Yang tersenarai 50 orang atas tu, jangan lupa bagi details yang diperlukan supaya pihak Ephyra dapat bagi Ephyra Skin Bar. Dan yang tak tersenarai sebagai 50 orang tu join terus contest Before & After Selfie. Maklumat lanjut, korang boleh ke link-link berikut :


Instagram :

Website : 

Facebook :



Apa-apa info & pertanyaan boleh tanya Nanie atau whatsapp nombor person-in-charge : 019.301.5577. Insya Allah dia akan jawab semua soalan ok! Good Luck.





21 comments:

  1. alhamdulillah... TQ Ephyra & Nanie!!! cayangggg banyak2!!!

    ReplyDelete
  2. ALHAMDULILLAH TERPILIH JUGA DIANTARA 50 PEMENANG..
    done PM detail ye.

    ReplyDelete
  3. Alhamdulillah.. terpilih.. tapi kita punya blog tu kita tersalah tulis.. sepatutnya.. http://eyzamiel.blogspot.com

    :)

    ReplyDelete
  4. alaaaa, shad tak perasan nanie ada buat ga ni.. tak sempat join... tahniah buat semua yang berjaya.. :D

    ReplyDelete
  5. yahoo....terpilih jgk..rezeki.....thanks Nanie...thanks Ephyra...

    ReplyDelete
  6. yay! one step away to win iphone 6..hahaha.. #feelingberharap

    ReplyDelete
  7. Alhamdulillahhhh...sonoknye...thank you kak nanie n ephyra...sabun nie mmg best...tak tipu...

    ReplyDelete
  8. Tq nanie. Harap ada rezeki mama Darwish beraya dengan iphone. Hihi.

    ReplyDelete
  9. Alhamdulillah terpilih! Ingat dah terlepas peluang hari tu sebab dah tersilap bagi sebab. Nak tanya, utk saya yang dah pernah review ephyra bar sebelum ni pun kena join review lagi ke?

    ReplyDelete
  10. yeayy dapat great news ^_^ tak sabar nak try Ephyra Skin Bar!

    ReplyDelete
  11. Wahhhh, alhamdulillah.....saya ingat ayat saya biase je..sebab rasa cam nak buat balik hari tu.....

    ter send.... time tak habis lagi ayat..hahaha....

    tak sabarnyaaa nak try FREE EPHYRA.... tQ,, and all the best semuaaaa ! semoga ade rezekiii....amin ! amin ! huhuuuuuu

    ReplyDelete
  12. Alhamdulillah terpilih..

    Tqsm to the organizer n ephyra!

    #nakmenangiphone

    Heheee..

    -mrspuex-

    ReplyDelete
  13. wuhuuuu...
    dapat lagi merasa ephyra...

    ReplyDelete
  14. alhamdulillah terpilih..tp xthula dpilih tak..lambat hantar detail..huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. sama lah normi nieza..harini baru perasan huhu

      Delete

Teruskan Memberi Inspirasi.
Saya Hargai Pandangan & Idea Anda!

 

Blog Coklateyes by Innanie Ariffin Copyright © 2013 Designed by Alieff Artwork