Wednesday, August 26, 2015

Pengumuman Pemenang Iphone6 : Ephyra Skin Bar Giveaway Bersama Blog Coklateyes

Assalamualaikum semua


Maaf. Maaf. Lambat sangat update pemenang. Since Ephyra baru je habis Gala Dinner kan, jadi Nanie sangat sibuk uruskan banyak benda. Ok, takpe. Ni kat bawah ni Nanie lampirkan senarai entry untuk Contest Ephyra Skin Bar Review. Allahuakbar, banyak betul feedback positif yang Nanie terima dari semua contestant. Masing-masing memberikan yang terbaik dan Alhamdulillah juga keramaian daripada mereka memang suka dan sesuai dengan Ephyra Skin Bar.


Jadi siapakah yang bertuah??? Siapakah yang berjaya bawa pulang Iphone6? Siapa yang bawa pulang wang tunai? Siapa??? Huhuhuhu.... Nanie dan pihak Ephyra sendiri pening kepala nak pilih siapalah pemenangnya. Hebat-hebat review korang semua. Siap hantar video, siap buat review week by week, siap dengan caption di IG yang power-power!!!

Dengan ini diumumkan para pemenang :


GRAND PRIZE - iPHONE 6 

IQA YANA

Feewit. Tahniah!!!  Nanie yang nervous masa nak tahu dan bagitau keputusan tu. Ye lah orang yang Nanie kenal kan? Nanie happy sangat! Terbaiklah review Iqa Yana. Yang tak menang iphone6, jangan risau. Ingat tak Ephyra dan Blog Coklateyes menjanjikan hadiah review terbaik? Jadi siapakah yang bakal menang hadiah-hadiah dibawah ni?


TEMPAT PERTAMA
 RM 300 + 2 PCS EPHYRA SKIN BAR 

HANIS ZULAIKHA 
http://www.wadahberbicara.my/2015/07/review-ephyra-skin-bar.html

TEMPAT KEDUA 
 RM 200 + 2 PCS EPHYRA SKIN BAR 

AMIR NAWAWI
http://amirnawawi.com/ephyra-skin-bar-untuk-semua/


TEMPAT KETIGA 
 RM 100 + 2 PCS EPHYRA SKIN BAR 
TEMPAT KEEMPAT HINGGA KESEPULUH 


Buat para pemenang, sila hubungi talian 019-301.5577 untuk keterangan lanjut dan redeem hadiah. Anda boleh hubungi talian tersebut hanya pada waktu office bermula 9.30 pagi hinggan 5.30 petang. Tarikh redeem adalah bermula 26/8/2015 sehingga 9/9/2015.

Sekalung Tahniah dari Nanie dan Pn Amiza, CEO Ephyra untuk anda semua. Terima kasih kerana sudi memeriahkan campaign ini dan menyokong kami selama 3 tahun. Teruskan menyokong kami dan Insya Allah ada produk baru lagi ni, nanti Nanie share dengan korang ye.




Untuk yang berminat nak beli Ephyra Skin Bar, boleh hubungi :

Instagram : 
@ephyraskin / @ephyra2u

FB : 

Website : 

Harga : RM 39 sahaja (untuk kegunaan sebulan) 



19 comments:

  1. tahniah diucapkan kepada semua para pemenang...

    ReplyDelete
  2. Alhamdulillah :) Congrats pemenang yg lain!

    ReplyDelete
  3. tahniahhh kepada semua pemenang!
    Ramai kawan julia menang tu yeyyyyyyyy gogogog ephyra!

    ReplyDelete
  4. Alhamdulillah..tahniah buat semua 😊😊😊

    ReplyDelete
  5. Tahniah...! Teruskan bersama Ephyra da bombb,, huhu
    Nk iphong gaks, hahahaa

    ReplyDelete
  6. Alhamdulillah...syukurrrr sngt222....time kasih kak nanie thank you ephyra...mmg tkkn stop gune ephyra sampai bile2 sbb mcm kte cite kat entry tu...sabun nie dah bnyk tlg...

    ReplyDelete
  7. Tahniah semua..sedih nya akak punya entry tak de dalam senarai tu..sedangkan dah dua kali akak hantar..satu kat whatsapp satu kat email.mungkin tak de rezeki kot..

    ReplyDelete
  8. tahniah untuk semua pemenang !

    Maisarah singgah dari Blog MaisarahSidi.com :)

    ReplyDelete
  9. Tahniah buat semua, wah sape dapat iphone tu.. ;)

    ReplyDelete
  10. syoknyee hadiah!


    tahniah semua


    nak jemput JOIN dan SUPPORT 1st GA ena..: http://www.aeinnamusa.com/2015/08/giveaway-1.0-by-ena.html


    TIA!

    - done fllow your blog #3821

    ReplyDelete
  11. laaa... rasa rugi lak tak sempat join.. tahniah buat semua pemenang :D

    ReplyDelete

Teruskan Memberi Inspirasi.
Saya Hargai Pandangan & Idea Anda!

 

Blog Coklateyes by Innanie Ariffin Copyright © 2013 Designed by Alieff Artwork