Friday, September 25, 2015

Krim Jerawat Datang Bulan Hajah Ramlah : Review & Testimoni

Assalamualaikum semua

Perempuan kan kalau tiba-tiba je bangun pagi muka dia ada jerawat, dia terus panik dan ia adalah tanda tak lama lagi mesti period! Well, bila jerawat... sapa yang suka? Panik tau, tiba-tiba ada seketul dua kat muka. Lagi pulak kalau time tu ada event ataupun meeting. Confirm terus keyakinan merudum. Ditambah ada yang tegur pasal jerawat...aduhai orang tahu kita tengah bendera merah! Malu!!!


Jangan risau-risau lagi, sekarang ni dah ada KRIM JERAWAT DATANG BULAN HAJAH RAMLAH! Haaa kau dengar nama pun dah power kan... memang power pun. Walaupun saiznya kecil, tapi memang hebat. Krim Jerawat Datang Bulan Hajah Ramlah ni diformulasikan daripada kapur dan pati kayu willow putih. Kapur berfungsi sebagai anti-bakteria yang membunuh bakteria serta kuman pada jerawat manakala kayu willow putih adalah bagus untuk penyembuhan luka, kemerahan dan merawat sebarang parut. Gabungan dua bahan ini telah teruji secara klinikal boleh melawan jerawat especially jerawat yang baru nak tumbuh. 




Krim Jerawat Datang Bulan Hajah Ramlah ni pantas untuk hilangkan jerawat ketika datang bulan terutama untuk jerawat yang tumbuh di dahi mahupun di dagu. Bukan tu je, kesan gelap akibat parut jerawat mahupun kemerahan pada jerawat dapat dihilangkan dalam masa yang cepat. 



Teksturnya sangat lembut dan berbau seperti mint yang ala-ala ubat gigi. Bila apply pada kulit, serta merta boleh rasa cooling effect dan rasa ia mengeras macam bedak sejuk. Yang paling Nanie suka, tepek pada jerawat je  sebelah malam... sebelah pagi dah nampak kesan menakjubkan! Mula-mula macam tak percaya... 

TESTIMONI KRIM JERAWAT DATANG BULAN HAJAH RAMLAH

Macam hari tu, Nanie balik sebelum Hari Raya Aidiladha tu tiba-tiba rasa ada jerawat kat bahagian tepi mulut. Dahlah nak raya, ada jerawat pulak. Boleh tahan geram jugak lah. Apa lagi, cepat-cepat Nanie sapukan Krim Jerawat Datang Bulan Hajah Ramlah sebelum nak tidur.

 
Malam tu pada jerawat ada warna kemerah-merahan, agak bengkak dan sakit bila tersentuh. Nanie patchkan sedikit Krim Jerawat Datang Bulan Hajah Ramlah. Rasa berdenyut sikit. Tapi tak sakit lah sebab dia bukan open acne. Masih baru. 

Esok paginya masa Nanie nak cuci muka, tiba-tiba Nanie perasan yang jerawat tu tak sakit lagi. Nanie pegang dah macam kecik sikit. Tengok kat cermin...fuhyoh... tak sangka betul...  jerawat tu mula kecik, mengecut, tak warna merah lagi dan hampir hilang. Yeay!!! 




MUST HAVE PRODUCT!

Dengan packaging yang comel, mudah di bawa dan berkesan macam ni, Nanie rasa produk Krim Jerawat Datang Bulan Hajah Ramlah adalah MUST HAVE PRODUCT untuk semua perempuan. Keberkesanannya melawat jerawat especially dengan bahan 100% semulajadi membantu orang perempuan tampil yakin walaupun ketika datang bulan! 

Pada pembaca Blog Coklateyes, yang mana tiap-tiap bulan ada masalah jerawat Nanie memang sarankan untuk cuba gunakan Krim Jerawat Datang Bulan Hajah Ramlah ni. Korang kena rasakan dan tengok sendiri hasilnya. Oh ye, ada yang bertanya boleh tak untuk parut jerawat? Nanie rasa takde masalah untuk parut jerawat sebab salah satu fungsi krim ni juga untuk pudarkan parutkan jerawat. 

































Untuk maklumat lanjut dan pembelian, boleh klik link-link di bawah :

Facebook : 

Instagram : 

Website : 

Harga (RRP) :
RM 60
*Boleh tahan sehingga 2-3 bulan 
*sekarang ada harga promosi & pengenalan 




11 comments:

  1. Replies
    1. Hehe , memang abang yang baik . Abang saya tak ambil tahu pun . Haha :)

      Delete
  2. masa memula nampak nama produk ni, 'apakah ini, krim jerawat datang bulannn?'. tapi lepastu tetibe rasa nak try. lepastu tengok harga. lepastu check poket sebagai seorang student. ok next time je la.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Boleh beli dgn saya . RM35 je.. Original tau . . WhatsApp 0196401394 ..in shaa Allah cpt bls 😊 *maaf , promote jap hihi

      Delete
  3. wah kecut jerawat..kena stand by satu ni..suka tgk packaging tu ha..comel sangat..

    ReplyDelete
  4. lepas tgk gmbr testi nanie.. trus rsa nk try

    ReplyDelete
  5. berminat blh order dengan saya atau like page saya
    https://www.facebook.com/ghazain.shop
    untuk lihat testimoni dan maklumat lanjut mengenai produk =D
    Anda juga boleh whatsapp saya di 0146212567

    ReplyDelete
  6. Wah harus dicoba juga nih kayaknya...Mudah2 an bisa bermanfaat...

    ReplyDelete

Teruskan Memberi Inspirasi.
Saya Hargai Pandangan & Idea Anda!

 

Blog Coklateyes by Innanie Ariffin Copyright © 2013 Designed by Alieff Artwork