Thursday, November 19, 2015

Thalia Extra White : 92% Wanita Malaysia Alami Masalah Kulit Muka?

Assalamualaikum semua

Kalau muka ada masalah, memang Nanie sangat-sangat risau. Bukan risau apa. Risau sebab kurang keyakinan diri untuk bergaul dengan orang lain. Yelah, orang lain kulit semua licin je Nanie tengok. Kadang tu geram jugak, rasa nak cubit-cubit aje! 


Menurut kajian, hampir 92% wanita di Malaysia mengalami sekurang-kurangnya dua hingga tiga masalah pada kulit wajah mereka. Yang paling popular adalah :

1. Kulit kusam dan tidak bermaya
2. Warna kulit gelap dan tak sekata
3. Jerawat dan parut jerawat
4. Kulit berminyak
5. Liang pori besar

Jadi, sebagai wanita yang mementingkan kecantikan luaran dan dalaman... tak kan kita nak berdiam diri sahaja. Kenalah cari solusinya! Dan ni Nanie nak perkenalkan Thalia Extra White dengan 10x Stemcell! Haaaaa banyak tu 10x Stemcell tu.



THALIA EXTRA WHITE
Formulasi Pemutihan Unggul!
Dengan 10X Stem cell
THALIA EXTRA WHITE juga kaya dengan enzim dihidtolize yang berfungsi sebagai penghalang melanin yang menggelapkan kulit dan menghentikan reaksi kimia yang dirangsang oleh sinaran matahari yang menyebabkan kulit berwarna gelap. Ia juga diperkaya dengan antioksidan yang tinggi yang membantu melambatkan proses penuaan kulit, menyerlahkan kecantikan kulit,mengurangkan radang serta serta memulihkan tisu kulit mati. 100% semulajadi dan selamat , tiada tambahan gula,tiada bahan pengawet, atau perisa tiruan. Kulit anjal,cerah,gebu dan licin seawal penggunaan.

BAHAN AKTIF THALIA EXTRA WHITE :
  • Strawberi,
  • acai berri,
  • buah tin,
  • beetroot,
  • soya,
  • colagen dan zafaran 
  • gluthathione
  • serbuk mutiara
  • ekstrak sakura
  • sarang burung 

KELEBIHAN THALIA EXTRA WHITE :
  • Menghaluskan & menggebukan kulit seawal 3 hari
  • Merawat masalah kulit berjeragat, berjerawat & kusam
  • Mengurangi kedutan & garis halus
  • Menjadikan kulit anjal, elastik & lembab
  • Mengecilkan pori terbuka
  • Merawat tumit kaki merekah & kesan regangan kulit
  • Menguatkan kuku & akar rambut
  • Meningkatkan tenaga & imunisasi badan
  • Mengandungi prebiotik & 10× stemcell


KEHEBATAN THALIA EXTRA WHITE MEMANG TERBUKTI!!!

Thalia Expert White ni dah ramai yang guna rupanya. Di kalangan selebriti pun ramai. Salah seorang Izreen Azminda dan Eira Syazira. Uiii patutlah cantik dan putih melepak kulit dorang sekarang. Tak ragu-ragulah makin glowing kan? Dorang amalkan Thalia Extra White ni. 







Kalau Nanie memilih produk supplement, Nanie suka kalau mudah dan senang diminum atau dibancuh gunakan air sejuk. Takde lah susah nak larut. Thalia Extra White memang mudah nak diminum. Hanya 1-2-3 dan siap sepenuhnya. Boleh minum terus. Selain beri kecantikan, Thalia Extra White juga mengekalkan kesihatan kita! 





NAK BELI THALIA EXTRA WHITE???

Kalau korang nak beli dan atasi masalah kulit muka dengan Thalia Extra White, korang boleh dapatkan di mana-mana kedai jamu yang berdekatan dengan korang atau secara online. Korang juga boleh terus ke HQ Megah Perawan di Bukit Rahman Putra dan boleh hubungi / whatsapp talian Hotline :  016-3333347 . Ni no pengasas sendiri tau.... segala pertanyaan akan di jawab secepat mungkin. Sekarang ni pulak ada promosi hebat!!! Jangan terlambat... rugi besar kalau tak beli. Memang berbaloi....

Kalau beli sekarang, ada banyak sangat free gifts tau. Dengan harga RM 119(SM) dan Rm123(SS), korang boleh dapat : 



  • Free shaker
  • Free trail losyen mulus gebu 
  • Free Bangkit seri BB cream 
  • Free Postage!!!

Sekiranya korang sedang mencari supplement yang bagus untuk merawat sebarang masalah pada kulit muka, boleh gunakan Thalia Extra White yang memang terbukti berkesan. Cuba ok... mana tahu rezeki dan jodoh korang sesuai dengn supplement ni. Mesti meletopsss terus korang cantik!



Untuk maklumat lanjut, boleh klik link-link di bawah : 

WEBSITE 

FB : 

Instagram:
@megahperawan 

Alamat & No. Telefon: 

Megah Perawan Sdn Bhd
No.34 Jalan BRP 1/2
Bukit Rahman Putra 
47000 Sg.Buloh,Selangor 

Hotline : 016-3333347




1 comment:

  1. wahhh betul k ni?? Nak trylah!! Macam best je tengok testimoni dia.

    ReplyDelete

Teruskan Memberi Inspirasi.
Saya Hargai Pandangan & Idea Anda!

 

Blog Coklateyes by Innanie Ariffin Copyright © 2013 Designed by Alieff Artwork