Thursday, March 24, 2016

Saleversary Reebonz.com : Diskaun Sehingga 90%!

Assalamualaikum & Salam Sejahtera

Confirmlah korang pernah dengar Reebonz.com kan? Sapa yang tak pernah??? Nanie percaya wanita-wanita di Malaysia ni for sure pernah dengar. Silap-silap pernah bershopping di Reebonz.com. Nanie??? Hahahah mestilah pernah! Korang boleh baca pengalaman Nanie bershopping Reebonz.com dalam entry ni ----- http://www.coklateyes.my/2014/06/pengalaman-beli-beg-bersama-reebonz.html

Di Reebonz ni, korang cakap je nak brand apa, semuanya ada. Setakat hari ini, dah ada lebih 800 designer label yang dijual di Reebonz.com. Antara designer label yang mendapat permintaan tinggi ialah Prada, Balenciaga, Salvatore Ferragamo, Michael Kors dan banyak lagi! Memang rambang mata nak pilih. Lagi seronok bila setiap jenama ni ada discount yang sangat berbaloi.



Buat yang masih belum tahu, Reebonz.com adalah satu online service yang menjual pelbagai barangan berjenama dari seluruh dunia sejak tahun 2009 lagi. Jadi untuk tahun ni, Reebonz.com menyambut ulang tahunnya yang ke 7. Yeayyyy! HAPPY BIRTHDAY REEBONZ!!! 


Bersempena birthday Reebonz ni, jangan ketinggalan untuk dapatkan SALEVERSARY REEBONZ yang memang meletop habis lah! Nak tahu berapa banyak discount dorang bagi? Lebih dari 90% diskaun tau!!!! Haaaaa banyaknyaaaaaa lahai! Diskaun ni semua khas buat member Reebonz! Nilah masanya nak pakai handbag mahal-mahal tapi harga jimat tau!!! 



So korang dah jadi member Reebonz ke belum? Kalau korang jadi member memang best tau! Nanie dah lama jadi member Reebonz.com. Macam-macam kelebihan yang boleh korang dapat hanya dengan satu Member Sign-Up!



Sebagai member Reebonz.com, korang boleh dapatkan Exclusive Discounts sehingga lebih 60% tau! Banyak tu. Bukan sikit-sikit. Lepas tu, part loyalty points tu pun best. Boleh tukar kepada shopping credits. Kan untung tu!

Bukan tu je, kalau korang peminat Pre-Owned atau Vintage Lover, korang berpeluang jugak beli pelbagai barangan berjenama di Reebonz Closets. Dekat situ, semua barangan pre-loved yang authentic ada dijual. Korang boleh pilih je! Jangan risau... ketulenannya memang dah disahkan! 


Reebonz Closest ni pun boleh korang download di handphone masing-masing tau sebab mereka ada Apps tersendiri. Bahkan korang pun kalau ada barang berjenama yang authentic dan nak dijual, boleh lah letak kat Reebonz Closet. Mudah-mudahan jumpa tuan baru! 



Jadi apa korang tunggu lagi? Raya pun tak lamaaaa je kan! Boleh prepare awal-awal. Heheheh. Dapat handbag baru tu tau. Tak ke mengancam... 

Untuk maklumat lanjut, boleh klik link di bawah : 

Website : 

Instagram : 
@reebonzmy


1 comment:

  1. cantik cantik dan harga pun cantik..Fiza dengar brand ni pun dari blog Nanie ni haa

    ReplyDelete

Teruskan Memberi Inspirasi.
Saya Hargai Pandangan & Idea Anda!

 

BLOG COKLATEYES Copyright © 2013 Designed by Alieff Artwork