Thursday, May 26, 2016

RONA CINTA BRIDAL : One-Stop-Centre untuk Bakal Pengantin

Assalamualaikum semua


RONA CINTA BRIDAL : One-Stop-Centre untuk Bakal Pengantin | Biasanya lepas raya, macam-macam majlis akan ada kan. Ada yang bertunang, ada yang buat majlis kahwin, ada yang berendoi, cukur jambul semua ada. Yelah biasanya time musim-musim raya ni senang. Sekali arung buat dengan open house ke apa ke. Jimat masa dan jimat duit jugak. 

Bercakap mengenai majlis keramaian, mungkin ada pembaca blog Nanie ni yang sedang mencari-cari pakej terbaik untuk majlis hari bahagia anda kan? Majlis sebegini kena plan out betul-betul. Kalau boleh nak jadi seperfect mungkin sebab hari bahagia kita kan. Tak kan nak jadi hari disaster. 


So, hari ni Nanie nak share sikitlah pasal pakej terbaik kelengkapan perkahwinan yang murah, affordable dan memang cun-cun semuanya. Geram je Nanie tengok design pelamin mereka tau. Namaya adalah RONA CINTA BRIDAL. 



RONA CINTA BRIDAL adalah event planner company yang menawarkan pelbagai pakej untuk semua hari bahagia anda. Apa sahaja majlis terutama majlis perkahwinan, majlis pernikahan,  majlis pertunangan, majlis cukur jambul, khatam Al-Quran pun boleh.


SERVIS RONA CINTA BRIDAL 

Bukan setakat pelamin-pelamin je ada tau, mereka juga ada pelbagai perkhidmatan. Kata orang macam one-stop-centre untuk bakal mempelai semua. Antaranya adalah : 

1. Pakej pelamin lengkap
2. Pakej pakaian pengantin lelaki & perempuan 
3. Pakej pelamin mini untuk nikah & bertunang
4. Pakej pelamin hiasan untuk berendoi
5. Hiasan meja beradap 
6. Tempahan baju pengantin dengan harga yang berpatutan 
7. Tempahan guest book & collage
8. Tempahan hiasan photobooth
9. Tempahan hiasan meja tetamu 
10. Kelengkapan majlis untuk bertunang, bernikah dan resepsi termasuk hiasan hantaran 



Design pelamin yang diketengahkan juga comel dan cantik-cantik belaka. Semuanya ala-ala garden yang penuh dengan bunga-bugaan. Boleh juga pilih kalau-kalau nak tema lain kan. Insya Allah Rona Cinta Bridal akan realisasikan impian pelamin anda. 

Warna yang digunakan semua pastel dan sejuk mata memandang. Rasa sweet je kan. Nanie pulak yang rasanya tak sabar nak kahwin tau... ecewah! Hahahahah. Sebab apa? Sebab comel dan very romantic! Pandai dia naikkan mood tu kan... 





SERVIS TERBAIK & TIP TOP!

Kawan-kawan Nanie selalu pesan dengan Nanie, kalau nak cari pelamin atau wedding planner... carilah yang betul-betul service bagus. Jangan nak pening kepala di hari kejadian. Bukannya tak tahu, ada berlambak kes-kes wedding planner tipu customer kan. Ada yang sampai harinya pun pelamin tak pasang-pasang. Lagi sedih kalau hilang terus, batang hidung pun tak nampak. Nauzubillah!!! 


So, Alhamdulillah RONA CINTA BRIDAL ni memang dipercayai dan sentiasa mendapat pujian customer dan memenuhi kepuasan pelanggan. Macam Nanie cakap tadi, tak kan nak jadikan majlis bahagia kita satu disaster kan. Kenalah cari wedding planner yang dipercayai, yang boleh bertolak ansur dan paling penting tidak menipu pelanggan. 




PROMOSI PERKAHWINAN RONA CINTA BRIDAL 


Kalau ada pembaca Blog Coklateyes yang sedang mencari-cari pakej perkahwinan terbaik, berpatutan dan dengan kualiti servis yang tip top, Nanie nak sarankan korang boleh berbincang dengan RONA CINTA BRIDAL ni. Tambah pulak sekarang ni mereka ada PROMOSI PERKAHWINAN yang meletop-letop dengarnya! Wow!!!


Promosi untuk mereka yang tempah FULL PACKAGE (makuep, baju pengantin & pelamin) dengan RONA CINTA BRIDAL, pengantin akan dapat FREE COLLAGE & FREE BUNGA TANGAN yang sangat comel bernilai lebih RM 200. Promosi ni SAH SEHINGGA BULAN SEPTEMBER 2016 tau. 




PAKEJ & BAJET BERPATUTAN 

Pakej perkahwinan dari RONA CINTA BRIDAL ni semua mampu milik tau. Pakej bermula serendah RM 950. Dan yang paling penting, sebagaimana owner RONA CINTA BRIDAL, Pn. Suraya Ajmain kata... dia akan create dan cuba realisasikan impian pengantin dengan mengikut bajet pengantin tu. Insya Allah. Dalam ekonomi sekarang kan, mana yang kita boleh jimat kita kena berjimat. 

Jadi, pada anda semua... terutama bakal pengantin yang masih pening & buntu nak cari pakej pelamin, wedding planner ke apa... jemput singgah ke RONA CINTA BRIDAL ni ye. Jap Nanie sharekan link-link dan alamat kedai mereka : 

FACEBOOK :

BLOG : 

INSTAGRAM : 


ALAMAT :

RONA CINTA BRIDAL 
Lot 3058-4, Teratak Idaman, Kg. Sg. Penchala,
Jalan Damansara, 60000 Kuala Lumpur
(Dalam kawasan RASTA TTDI & berhampiran Restoran Puteri)

Telefon : 
012-907 2004 / 013-490 1560
 (Cik Suraya)



2 comments:

  1. rambang mata nak pilih pelamin yang cecantik tu :)

    ReplyDelete
  2. Wow!Cantiknya pelamin dan dekorasi... Geram tengok. Terima kasih ya info Innanie ^__^

    ReplyDelete

Teruskan Memberi Inspirasi.
Saya Hargai Pandangan & Idea Anda!

 

Blog Coklateyes by Innanie Ariffin Copyright © 2013 Designed by Alieff Artwork