Tuesday, August 30, 2016

KENAL PASTI PRODUK KURUS ORIGINAL

Assalamualaikum semua

KENAL PASTI PRODUK KURUS ORIGINAL | Kalau kita tengok berita kat TV, selalu jugak nampak KPDNKK rampas produk-produk tiruan. Tak kiralah dari produk makanan, supplement, sampaikan ke produk kecantikan. Ya Allah ngeri betul lah kalau terguna atau terbeli produk tiruan ni. Bahaya! 

Produk kesihatan dan kecantikan yang tiruan ni dikhuatiri menggunakan bahan-bahan terlarang yang pastinya boleh memudaratkan kesihatan pengguna. Biasanya ia memberi kesan jangka masa panjang yang akhirnya menjadikan pengguna sakit atau mengalami masalah. 


Untuk itu, Nanie nak share sikit beberapa info dari kawan Nanie yang minta Nanie sebarkan mengenai produk Fat Burner Elite S7. Jom kita sama-sama tengok, macam mana nak tentukan ketulenan produk Fat Burner Elite S7 ni. Moga ianya membantu anda yang tengah mencari supplement untuk turunkan berat badan.




Ada beberapa aspek yang perlu di ambil kira untuk menentukan ketulenan produk Fat Burner Elite S7 ni. Meh Nanie terangkan satu per satu ok. Mana tahu korang nak beli produk ni, korang tak ada lah ragu-ragu lagi.


1. PEMBUNGKUSAN PLASTIK YANG KEMAS

Produk yang tulen akan mengekalkan kekemasan pembungkusan plastiknya. Sekiranya pembungkusan tidak elok, dikhuatiri produk telah tercemar dan ini membahayakan kesihatan pengguna juga. 




2. WARNA BOTOL

Warna botol jika dilihat sekali imbas memang sama. Namun jangan mudah tertipu. Tona merahnya adalah berbeza sama sekali. Jadi korang kena ingat warna merahnya adalah merah hati bukan merah cili keorenan tu! 


3. PRINTING YANG TIDAK KEMAS

Printing bagi produk asli adalah sangat kemas, jelas dan menarik. Printing yang tidak elok, kabur dan tak jelas menyebabkan pengguna boleh terkeliru. 





5. SUSUNAN SACHET

Sebagaimana Nanie katakan tadi, kekemasan pembungkusan amat penting. Sehinggakan cara susunan sachet dalam botol produk juga dititik beratkan.


6. SAIZ SACHET YANG BERBEZA

Part yang ni paling mudah untuk dibezakan. Lihatlah saiz sachet yang sangat jauh bezanya. Bila yang tiruan kecil, dah sah-sahlah jumlah produk dalaman sikit. Jadi pengguna lebih rugi sebab isi kandungannya sikit dan tak akan berikan hasil yang sama seperti yang asli.



7. SERBUK PRODUK YANG BERBEZA

Dah nama pun tiruan kan, tak akan sama punya dengan yang asli. Serbuk asli Elite S7 bewarna putih keperangan dan lebih halus. Bila disentuh ia seakan-akan susu tepung  manakala yang tiruan teksturnya lebih kasar, cerah dan kuantitinya sedikit.


8. WARNA & BAU

Produk tiruan tak akan setanding yanga asli walau apa jua keadaan. Yang tiruan tu bauanya kurang enak dan tidak lazat malahan ia juga boleh membahayakan kesihatan kerana tak tahu apa yang dicampur dalam ramuan tersebut.




9. KEKEMASAN BOTOL

Sticker untuk produk yang original sentiasa ditampal dengan baik. Tak ada senget benget ke apa. Para pekerja di kilang semuanya terlatih dan berpengalaman. Jadi memang tak ada sticker yang bermasalah sebegini.



10. KOTAK KARTON

Ini juga antara perbezaan terbesar produk Elite S7 ni. Kotak karton tiruan langsung tiada logo, nama syarikat malahan berat semua takde. Togel je. Memang nampak sangat something wrong somewhere kan. Manakala yang asli, segala maklumat produk, syarikat serta logo juga ada di kotak.




Nampak tak bezanya?? Banyak kan. Walaupun memang sekali imbas nampak seakan-akan sama tapi semua produk tiruan ni tak akan mungkin dapat 100% sama dengan yang original. Pihak syarikat Fat Burner Elite S7 juga sebenarnya telah melengkapkan produk dengan pelbagai ciri-ciri keselamatan.

Ciri-ciri keselamatan yang lengkap dan berkualiti tinggi ini membantu para pelanggan untuk mendapatkan hasil yang optimum selepas penggunaan. Ingat!!! Jangan sekali-kali beli produk yang tiruan. Kerana kita sendiri tidak tahu apa ramuan dan kandungan yang digunakan untuk meraih keuntungan. Produk kurus tiruan sebegini boleh menyebabkan pelbagai komplikasi kesihatan yang memudaratkan dan paling teruk boleh mengancam nyawa tau! Jangan buat main.


NAK LEBIH MUDAH BELI PRODUK KURUS ORI??? 

Kalau korang sendiri tak sure mana nak beli produk kurus Fat Burner Elite S7 yang original, nah Nanie sharekan sekali nombor contact kawan Nanie. Memang power ok dia ni. Trusted Stockist dari Johor. Kalau beli dengan dia ni, tak payah risau dah memang sah-sah dan confirm-confirm lah original ok! 



Bila Nanie tengok pada testimoni yang ada, fuhhhh dengan Nanie sekali tergoda ni. Power betul hasil yang diperolehi. Memang Nanie tabik spring dengan produk kurus badan sebegini. Yang penting kena amalkan gaya hidup sihat!







Mula-mula Nanie ingatkan lelaki je boleh minum. Tapi salah. Perempuan pun yang nak kurus boleh amek this product jugak. Berbaloi betul kalau suami-isteri yang ambil. Kan senang. Boleh kurus sesama gitu! Dah alang-alang ni, Nanie share sikit lah info pasal produk kurus yang laris dan berkesan ni ye....


ELITE S7 HYBRID FAT BURNER

Satu-satunya Fat Burner yg ada 4 FUNGSI PENTING utk tubuh badan.

Ultimate Fat Burner
…. Ini adalah ejen pembakar lemak terunggul. Kandungan Fat Burner dlm Elite S7 ni terdiri drp 7 bahan terbaik dunia yg diuji pakar. Terbukti power giler utk mencairkan lemak dgn mudah.
Power Detox
…. Banyak toksin dlm tubuh adalah salah satu sebab kenapa ramai payah sgt nak kurusss. Kandungan Power Detox ini akan membuang toksin dari badan 3x lebih cepat berbanding produk2 lain di pasaran.
Triple Energy Booster
…. Makan satu sachet Elite S7 akan buat anda 3 kali ganda lebih bertenaga dari biasa. Tak caya..leh try satu sachet dan try main futsal sejam. Kompem tak berhenti sampai habis game. Ia juga akan membuatkan anda tidak terasa lapar dan mengurangkan selera makan.
Collagen
…. Kolagen adalah ramuan bonus dlm kandungan Elite S7. Selepas sebulan anda akan rasa perbezaan pada kulit. Lebih cerah dan anjal.


*** PENTING : ELITE S7 LULUS KKM
======================
➜ Lulus KKM No Rujukan 130715/07/099
So jangan risau produk ini memang dijamin 200% selamat dari bahan terlarang.




ELITE S7 SANGAT SUPERB KERANA..

✔ Berat baadan cepat turun walaupun takde masa nak bersenaam & diet
✔ 'Membuang' lebih mudah. Tak perlu lepak lama-lama dlm toilet
✔ Daya tahan penyakit (sistem imun) meningkat. Tak perlu MC selalu dah pasni....
✔ Badan tidak cepat lesu & letih
✔ Selera makan terkawal
✔ Harga terlajak murah dengan 4 fungsi yg berlainan. Tak perlu beli 4 produk berasingan



Tudiaaa berderet kan kebaikannya. Nanie pun dalam perancangan ni... cewah! :) Insya Allah doakan. Mana tahu boleh selim macam Fazura. *Harapan*. Hahahahah. Tapi kan, nak senang lagi, better korang call/whatsapp kawan Nanie ni. Dia lagi pakar & berkemahiran untuk advice dari segi senaman, pemakanan dan pengambilan supplement ni. Even kalau korang nak beli produk kurus Fat Burner Elite S7 ni dari dia pun boleh. Dipercayai dan sangat-sangat recommended sebab dia memang dealer sah dan berdaftar! :)


Ini maklumat untuk hubungi beliau :


PENGEDAR SAH FAT BURNER ELITE S7


AHMAD FAKHRUDDIN 
CALL/ WHATSAPP : 
016-645 7901

FACEBOOK : 




* Jauhi produk tiruan!*

1 comment:

  1. bab mcm ni la paling seram kan? kalau nak selamat baik beli direct dr dealer atau owner..

    ReplyDelete

Teruskan Memberi Inspirasi.
Saya Hargai Pandangan & Idea Anda!

 

Blog Coklateyes by Innanie Ariffin Copyright © 2013 Designed by Alieff Artwork