Monday, October 31, 2016

Shopping di Shopback & Terus Dapat Cashback!

Assalamualaikum semua




Hanya perlu shopping online dan dapat cashback? I mean like seriously? What you need is just purchase anything online, lepas tu dapat duit semula? Hish... macam tak percaya je. Dah sah-sahlah shopping tu memang kena keluar duit. Mana ada dapat duit semula. Tipulah! Tu lah... memang semua orang tak akan percaya kan? Kata orang putih apa tu... "Too good to be true!". Tapi itulah hakikatnya. Kenyataan dan tiada penipuan. Serious memang korang shopping online dan akan dapat semula duitnya. Macam mana? Semuanya dengan SHOPBACK

Image result for shopback malaysia





Mula-mula masa diperkenalkan dengan Shopback ni pun, Nanie macam tak percaya tau. Mustahil lah kita shopping dan dapat cashback. Rupanya, bila Nanie tanya pada office mate Nanie memang ia betul, mudah dan telus. Dia sendiri pernah ada pengalaman menggunakan Shopback tau. Jadi meh Nanie nak share, macam mana korang boleh dapat duit dan berjimat dengan Shopback. 


BAGAIMANA SHOPBACK BERI CASHBACK? 



Setiap pengguna (kita) yang berjaya membuat sebarang pembelian dengan online store yang berdaftar dengan Shopback, pihak merchant (cth: Zalora, Foodpanda, Aliexpress etc.) akan berikan Shopback sejumlah commision. Jadi untuk menjadikan pengguna mendapat manfaat dan faedah bersama, Shopback memberikan sebahagian daripada commision mereka tadi kepada pengguna semula! Wah! 


Apa yang tambah menarik lagi, cashback tadi diberikan kepada pengguna tanpa mengira sebarang diskaun dan rebate kredit kad. Pengguna boleh berjimat dengan lebih banyak lagi! Bukan tu je, pengguna juga boleh "cash" kan Cashback tadi kedalam akaun bank tersendiri. Best kan? Semakin banyak shopping, semakin banyak kita berjimat dan semakin banyak kita dapat duit! Contohnya macam di Zalora ni. Dahlah dapat diskaun, dapat lagi cashback. Kan jimat tu. Boleh beli macam-macam lagi kan? 



CARA DAPATKAN CASHBACK DARI SHOPBACK

Memang tak susah pun nak gunakan Shopback dan dapatkan Cashback tau! Dengan 3 langkah mudah je, korang dah boleh dapat semula duit dalam akaun. Paling best, dalam tempoh masa 48 jam sahaja. 

Image result for shopback malaysia

LANGKAH MUDAH

1.  Selepas create akaun & log in di Shopback, pilih je kategori mana yang korang nak bershopping tu? Banyak juga kategori yang disediakan dengan lebih 500 merchant yang bergabung bersama Shopback. Antaranya ada fashion, beauty, food, travel dan macam-macam lagi. 


2.  Selepas dah dapat apa yang diimpikan. Klik "Shop Now" dan serta merta anda di bawa ke official website store. Shopping macam biasa dan lakukan pembelian. 

3. Step yang terakhir dan paling mudah. Selepas sahaja korang buat pembayaran di Shopback, automatically the cashback akan dimasukkan ke Shopback akaun anda dalam masa beberapa hari. So cashback tadi dah boleh di cashkan atau di transfer ke local bank anda. Mudah kan? 



So, kepada kawan-kawan Nanie terutama yang kaki shopping tu... dari korang selalu kejar diskaun sana sini, apa kata korang shopping melalui Shopback ni. Diskaun dapat, rebate dapat, yang paling seronok sebab dapat cashback tu lah. Oh-hoi gembiranya lahai kan!!! Nanie nak korang cepat-cepat semua SIGN UP dekat link bawah ni ye... cepat dapatkan CASHBACK. Lepastu kita shopping banyak-banyak, kita ennnnnnnnjooooooooooooyyyyyyyyy!!!!! 



Website : 

Facebook: 

Instagram :




1 comment:

Teruskan Memberi Inspirasi.
Saya Hargai Pandangan & Idea Anda!

 

Blog Coklateyes by Innanie Ariffin Copyright © 2013 Designed by Alieff Artwork