An Evening with Anya Hindmarch x The Butterfly Project @ Mandarin Oriental, Kuala Lumpur

10:50:00 AM

Assalamualaikum semua


Beberapa minggu lepas Nanie menghadiri satu event yang dari The Butterfly Project Malaysia iaitu Afternoon Tea by Anna Hindmarch di Lounge on The Park, Mandarin Oriental Kuala Lumpur. Event ni adalah event tajaan Anna Hindmarch, seorang fashion designer yang tidak asing lagi. Set Afternoon Tea yang dihidangkan kepada kami memang comel dan exclusive menerusi set inspirasi dari Roger Vivier & confectionery connoisseur Chef Andres Lara. 


Source: http://www.buro247.my/lifestyle/news/anya-hindmarch-afternoon-tea-mandarin-oriental-kl.html
Majlis yang simple dan penuh elegan ini sebenarnya lebih kepada reunion dan bonding together bersama The Butterfly Project Malaysia yang menjadi penaung kepada ramai beauty blogger di Malaysia sama seperti Nanie. 

Koleksi yang ditampilkan memang cukup unik dan sedap-sedap belaka. Yelah, air tangan Chef di hotel terkemuka. Memang sedap sangat dan sesuai dengan tema Afternoon Tea tu. Ia memberikan satu moment yang indah dan tak akan Nanie lupakan sampai bila-bila. 


Selalunya kami ni berjumpa hanya di event. Jadi agak susah untuk catch up together. Dengan adanya event sebegini, ia memberikan masa dan peluang kepada kami untuk saling berkenalan dan meluangkan masa bersama-sama. Haruslah meriah dan gelak tak ingat dunia aje! Macam-macam yang kami borakkan. Bertukar-tukar cerita dan idea mengenai blog. Memang seronok. 


Terima kasih The Butterfly Project Malaysia for hosting this great reunion event. Dalam dunia blog, what I love the most is the bonding between each of us. Somehow, bila Nanie feel insecure and rasa low confident, orang-orang inilah yang berikan Nanie keyakinan semula. Mereka menerima Nanie seadanya, memberi sokongan dan dorongan dari segenap ruang dan yang paling penting menjadikan Nanie yakin dengan "kecantikan" dan "kelebihan" yang dikurniakan Allah untuk Nanie. Credit GIF : http://www.syafiqahhashimxoxo.com/2016/10/afternoon-tea-by-anya-hindmarch-at.html

Thank you so much to the sponsors especially Anya Hindmarch, Mandarin Oriental Kuala Lumpur and of course to The Butterfly Project Malaysia!  • Share:

You Might Also Like

5 Inspirasi Dari Pembaca

 1. baru follow akak , sudi2 la follow back ye hehe http://xshedena.blogspot.my/

  ReplyDelete
 2. Wahhhhh! Happening betul time ni.. Seronok bila dapar gathering reramai macam ni.. Looking forward for next gathering dekat wedding Mira. Hehhehhehhh..

  ReplyDelete
 3. bestnya, nampak happening sungguh..

  jemput singgah my blogshop, intai2 instant shawl, blouse..

  http://mymodestycloset.blogspot.my/

  ReplyDelete

Teruskan Memberi Inspirasi.
Saya Hargai Pandangan & Idea Anda!

.