Wednesday, November 2, 2016

#SGSHOP1111 Online Shopping Fever : RM 11,000 Hadiah Untuk Dimenangi!

Assalamualaikum semua

Kalau korang peminat online shopping, tarikh-tarikh cantik seperti 0808, 0909 dan seterusnya pasti ditunggu-tunggu kan. Dan terkini tarikh yang sangat cantik adalah pada 11 November ini! Yang bila ditukar nombor jadi 1111. Wow!



Tarikh 11.11 merupakan tarikh untuk Karnival Shopping Terbesar yang akan dijalankan oleh kebanyakkan e-commerce website seluruh Asia. Disebabkan karnival sebegini,seluruh peminat online shopping pastinya akan tertunggu-tunggu pelbagai habuan menarik yang ditawarkan. Malahan menurut rekod, catatan jualan tertinggi untuk karnival sebegini mencecah sehingga RM 91.2 billion ringgit! Hebatnya....




Bertepatan dengan ini, SG Shop telah melancarkan #SGSHOP1111 Online Shopping Fever yang akan memberikan pelanggan mereka beribu-ribu hadiah menarik, cabutan bertuah, wang tunai dan pelbagai lagi hadiah menarik yang Nanie sendiri pun geram je tengok tau! Sebanyak 11 hadiah untuk dimenangi dan jumlah hadiah adalah lebih RM 11,000 untuk di bawa pulang. 

Bila tengok je #SGSHOP1111 Online Shopping Fever, Nanie sendiri excited dan tak sabar tau. Untuk tahun ni, SG Shop memberikan pelbagai aktiviti yang boleh disertai oleh semua ahli SGSHOP Malaysia. Apa??? Korang belum jadi ahli? Alaaaa tak payah risau. Nak jadi ahli tak susah pun tau... just register je. Free.... 

Jadi, apa aktiviti SGSHOP Malaysia untuk kempen #SGSHOP1111 Online Shopping Fever? Tahun ni ada sedikit kelainan, tapi lagi meriah, lagi best katanya. Penuh dengan pelbagai promosi dan hadiah yang menguntungkan. Wow! Sebelum korang demam pada 11 November tu, SGSHOP demamkan korang awal-awal lagi. 

PRE-ORDER BARANGAN 
Tarikh : 1 November 2016 - 10 November 2016 


Bermula 1 November hingga 10 November, kalau korang pre-order barang yang korang suka... ada pelbagai keistimewaan yang ditawarkan. Antaranya adalah

50% Diskaun untuk Servis Charge 

Image result for sgshop1111

Sepanjang kempen ini, semua service charge akan dapat 50% diskaun. Banyak tu. Memang berbaloi lah kan. Bukan senang nak dapat diskaun service charge macam ni. Dekat situ dah ada penjimatan. Boleh spent lagi. 


Beli RM 300 ke atas dan terus dapat RM11 rebate. 

Image result for sgshop1111

Spent lah RM 300 ke atas, confirm-confirm terus je korang dapat rebate RM 11. Korang bayangkanlah, barang di SG Shop ni semua murah-murah belaka tau. So kalau spent RM 300 tu memang boleh sangatlah dapat banyak barang. Berbaloi! 


Beli RM 100 ke atas dan berpeluang untuk scratch & win. 

Image result for sgshop1111

Disebabkan SG Shop ingin meraikan semua pelanggan mereka, dengan spent RM 100 pun dorang beri peluang untuk menang pelbagai hadiah menarik melalui Scratch & Win. Katanya hadiah bernilai sehingga RM 10, 000 tu. Fuhyoh. Banyak! 


Dapat Angpou banyak-banyak! 

Image result for sgshop1111

















Part ini best. Setiap 11.11am dan 11.11pm semasa pre-order dijalankan, korang berpeluang menang angpou. Sebanyak 11,000 keping angpou disediakan dengan tawaran pelbagai hadiah, SG Rewards. Mana tahu kan, rezeki korang.... dapat salah satu dari 11,000 angpou tu. Tak ke berbaloi dan bertuah!


Credit Giveaway



Tak cukup dengan itu tau, sekali lagi bermula 6-10 November pula, ada Giveaway yang dijalankan. Tapi yang seronoknya adalah giveaway ni adalah khas untuk pembaca Blog Coklateyes. Pembaca atau followers Nanie di media social (terutama Instagram) akan dipilih untuk menerima kredit RM 100 di akaun SG Shop Malaysia korang dan boleh shopping lah! Fuh eksaited betul lah bila dengar peluang macam ni... 

Korang cepat-cepat follow Instagram Nanie (@innanieariffin) untuk terpilih sebagai pemenang kredit shopping RM 100 tu. Rezeki... tak siapa tahu. Yang penting follow dulu. 

Nak lagi seronok? Ini jangan korang termiss tau. Kalau terlepas, memang rugilah!!! 

 
  1. Pada 11.11 Shopping Karnival nanti, SGShop akan menawarkan diskaun terhebat pada hari 11.11 sahaja tau. 
  2. Pelanggan yang membuat order pada 11 November 2016. pada hari Single's Day ini akan nikmati FREESERVIS CAS dan 11% Shipping Discount.
  3. Hanya Pelanggan yang membayar 1st payment sahaja berpeluang mendapat tawaran ini. 
  4. Order dibawah "SmartShop" ,"Buy-for-Me" dan "Ship-For-Me" pun layak nikmati tawaran ini,. 
  5. Diskaun shipping termasuk Ekonomi Air, Special Air dan Sea shipping
  6. Shipping di Ekspress Air terkecuali. 



Senarai Hadiah untuk Lucky Draw 
  • Grand Prize : iPad Pro 12.9-inch (bernilai RM3,500)
  • 2nd Prize : [Refurbished] Lenovo Ideacentre AIO 700 | 27 All-in-one-PC (bernilai RM2,500)
  • 3rd Prize : RM 1,111 SGshop Reward
  • 4th Prize : MAXGear Dual Wheel Hoverboard (bernilai RM1,000)
  • 5th Prize : RM 888 SGshop Reward
  • 6th Prize : Philips Grind & Brew Coffee Machine (bernilai RM650)
  • 7th Prize : RM 555 SGshop Reward
  • 8th Prize : Fujifilm Instax mini 70 (bernilai RM450)
  • 9th Prize : RM 333 SGshop Reward
  • 10th Prize : XiaoMi Miband 2 (bernilai RM300)
  • 11th Prize : RM 111 SGshop Reward




Cara untuk menang Lucky draw :

  1. Mestilah member SGSHop Malaysia. 
  2. Pergi ke website SGSHop Malaysia untuk page #SGshop1111 Online Shopping Fever dan sharekan di Facebook korang 
  3. Tag Facebook Page SGSHop Malaysia sebelum share post kepada rakan-rakan anda. 
  4. Tulis satu ayat kretif untuk memperkenalkan ‘#SGshop1111 Online Shopping Fever’ & disertai dengan hashtag #SGshop1111 didalam caption / komen. 
  5. Beritahu kawan-kawan kenapa korang paling layak menang Hadiah yang korang  suka di Lucky draw ini dan Tag seramai mungkin rakan-rakan. Share di Facebook. Semakin banyak anda share, semakin tinggi peluang untuk anda menang! 

So, apa tunggu lagi.. inilah peluang untuk korang shopping sambil menang pelbagai hadiah menarik dan bernilai tinggi. Semuanya adalah pada 11.11 ni tau! Jangan lupa... buat pre-order terlebih dahulu, than pada 11.11 harga diskaun akan dikreditkan ke akaun anda semula. Cepat-cepat, daftar sebagai ahli dan pilih barang kegemaran anda. Jom.. kita shopping sama-sama. Sapa cepat dia dapat... rezeki kita tak tahu kan. Mana tahu.... kali ni rezeki anda. Pemenang akan diumumkan pada 17 November 2016. Stay tuned ye! 

Untuk maklumat lanjut, Klik link di bawah : 

Website 


Facebook 


Instagram 





2 comments:

  1. wahh wahhh! menarik ni.. sgshop ni memurah kann..

    ReplyDelete
  2. sekarang dah mcm2 on9 ada.. senang kita tapi duit pun kena senang la kan..

    ReplyDelete

Teruskan Memberi Inspirasi.
Saya Hargai Pandangan & Idea Anda!

 

Blog Coklateyes by Innanie Ariffin Copyright © 2013 Designed by Alieff Artwork