Monday, June 5, 2017

Althea Korea Raya Giveaway Festival

Assalamualaikum semua 

Dah ready persiapan raya korang tahun ni? Kalau baju dah ready, tudung dah ready, kasut dan hand bag pun dah ready.... Nanie harap jangan lah sesekali melupakan makeup & keserian wajah di pagi Syawal. Barulah meriah raya tahun ni. Hehehehe. 

Kalau korang masih lagi tercari-cari kat mana agaknya nak beli barangan makeup & skincare terbaik daripada Korea - rasanya Nanie tak perlu kenalkan lagi kot. ALTHEA adalah pilihan yang sangat bijak, berbaloi dan memang berkualiti! Terjamin... Nanie memang dah berkali-kali shopping di Althea. Dan sepanjang Nanie gunakan servis dari Althea, memang superb dan tip top! Tak payah risau-risau. 


Ni meh sini dengar, bersempena dengan kehadiran Hari Raya Aidilfitri - Althea Korea mengadakan Raya Giveaway Festiva yang mana dengan setiap pembelian di Althea Korea, korang boleh dapatkan barangan di bawah ni secara PERCUMA! Yes yes betul. Senang je, just tambahkan item pilihan dibawah pada shopping cart korang, nanti during check out - the item will be discounted. 




Mudah je kan. Siap dengan Free Postage lagi dengan setiap pembelian melebihi RM 99. Tak cukup dengan tu, sebagaimana tahun-tahun sebelumnya. Setiap pembelian di Althea, korang akan dapat Limited Edition Box. Warna hijau dan sangat meriah kan? 


So, Nanie rasa tak payah lagi nak cerita panjang-panjang. Althea memang menjadi platform utama Nanie kalau nak shopping makeup dan skincare dari Korea. Segala maklumat lanjut & info pembelian, korang boleh klik link-link yang Nanie sediakan dibawah : 



Facebook : 

Website : 

Instagram : 

3 comments:

  1. Assalamualaikum Wrmbth sis

    Kalau nak raya pun ada orang bagi hadiah

    Seronok masa raya dapat hadiah

    Selamat berpuasa mama ucapkan

    ReplyDelete
  2. Nice huh ! Nak terjah sebab bedak compak pun dah licin.

    ReplyDelete

Teruskan Memberi Inspirasi.
Saya Hargai Pandangan & Idea Anda!

 

Blog Coklateyes by Innanie Ariffin Copyright © 2013 Designed by Alieff Artwork