Tuesday, June 20, 2017

Meet The Inspiring, Vivy Yusof | Fashion Valet Gaya Koleksi Raya 2017

Assalamualaikum semua

Sapa lagi belum beli baju raya? Ala tak semestinya baju baru kena beli time raya je kan. Hari lain pun boleh beli. Hehehe. Sebelum puasa hari tu Nanie ada hadiri majlis Fashio Valet Gaya Koleksi Raya 2017 bertempat di Black Box, Publika.

This is my first time menghadiri pertunjukan fashion dari Fashion Valet. Aim Nanie selain daripada melihat koleksi raya dari pereka terkenal, wajiblah sebab Nanie nak jumpa Vivy Yusof. Wanita yang memberi 1001 inspirasi dalam bidang bisnes ni kan. Jom tengok sikit sebahagian dari kolekri raya Fashion Valet malam tu.












Malam tu memang cantik-cantik sangat koleksi dan rekaan pereka yang bernaung di bawah Fashion Valet. Kata orang  memang nampak elegan dan manis lah digayakan di pagi Syawal. Nanie perasan kesemua pereka cuba menonjolkan gaya authentic Nusantara yang memang menyerlah untuk koleksi hari raya nanti. Kat bawah ni antara beberapa pereka yang memang menjadi kegemaran Nanie.


NH by Nurita Harith 






Rizman Ruzaini 







SYAIFUL BAHARIM 





ALIA B. 





The best part of course lah bila seat Nanie betul-betul di hadapan Vivy Yusof. Allah... macam mimpi sekejap bila orang yang kita kagum ada depan kita kan. She such a humble woman! Easy to approach and takde lah macam sombong ke apa. So friendly!



Dah bila orang yang kita kagum depan kita, perlu ke Nanie lepaskan peluang untuk selfie sesama? Hahahaha. Beranikan diri je untuk ambil gambar. And here it is.... Yeay!



The famous Nisha pun ada. Hahahah. Masa ni kami lepas jumpa kat event Wardah. Tak sempat selfie kat event sana, kita selfie kat situ je lah. Hehehehe.


Last but not least, thank you kawan baik Nanie - Shakirin sebab touch down je terus teman Nanie ke event. So gigih tau abang! hahahaha. Thanks a lot ya! :) 




Fuh, memang cantik-cantik kan semua rekaan ni. Nanie tengok pun geram je. Heheheh. Keseluruhan koleksi Raya FashionValet dibahagikan kepada yang mampu milik, dalam  linkungan  RM199  hingga  RM399  dan  harga  premium  dalam  lingkungan  RM700 hingga  RM1,900.  So, kalau nak dapatkan  baju  Raya  pilihan korang sekarang , boleh layari  www.fashionvalet.com atau berkunjung  ke  rangkaian  kedai  FashionValet  di  Pavilion, Bangsar Village II dan 313@Somerset, Singapura! 





5 comments:

  1. Bestnya dpt bersemuka dgn vivy..all the best nanie.

    ReplyDelete
  2. Dulu ibu pernah baca blog vivi ni

    Sebelum dia buat fv

    ReplyDelete
  3. Wahhh.. best nyerrr dapat jumpe sumber inspirasi kan ;)

    ReplyDelete

Teruskan Memberi Inspirasi.
Saya Hargai Pandangan & Idea Anda!

 

Blog Coklateyes by Innanie Ariffin Copyright © 2013 Designed by Alieff Artwork