Tuesday, August 29, 2017

Meriah Betul Diskaun dari Traveloka Sempena KL 2017!

Assalamualaikum semua

Fuhyoh sana sini memang tak lekang kat bibir semua orang mengenai Sukan SEA Kuala Lumpur 2017. Bermula dari Majlis Perasmian yang gilang gemilang, disusuli dengan beberapa siri kontroversi, tak salah rasanya bagi Nanie untuk kategorikan Sukan SEA Kuala Lumpur 2017 ini antara trending nombor 1 di seluruh Asia Tenggara.


Wednesday, August 23, 2017

Alasan Cliche Seorang Blogger

Salam semua

Boleh malu kat diri sendiri kot sekarang ni. Mengaku je blogger, tapi dah hampir sebulan tak update blog. Again, alasan cliche... busy. Perhaps memang betul pun busy woi. Balik je kerja... memang terbongkang atas katil. Penat otak.




Actually, being a blogger memang perlukan commitment. Nanie memang salute for those yang keep on track for everything. Especially as mother, blogger, and etc. Memang tabik spring lah. Aku yang tak ada laki, tak ada anak ni pun... penat kemain cam apa.

Insya Allah, will be back soon. Secepat mungkin. Banyak sangat pending post ye. Maaf sesangat. Sumpah sekarang hidup Nanie cam tak berapa terurus. Instagram pun ada tak de je. Tapi Nanie akan cuba selesaikan dan ikut semula schedule as planned!

Doakan semuanya dipermudah!

Mohon Maaf sangat dari hujung rambut sampai hujung kaki.
 

Blog Coklateyes by Innanie Ariffin Copyright © 2013 Designed by Alieff Artwork