Wednesday, August 23, 2017

Alasan Cliche Seorang Blogger

Salam semua

Boleh malu kat diri sendiri kot sekarang ni. Mengaku je blogger, tapi dah hampir sebulan tak update blog. Again, alasan cliche... busy. Perhaps memang betul pun busy woi. Balik je kerja... memang terbongkang atas katil. Penat otak.




Actually, being a blogger memang perlukan commitment. Nanie memang salute for those yang keep on track for everything. Especially as mother, blogger, and etc. Memang tabik spring lah. Aku yang tak ada laki, tak ada anak ni pun... penat kemain cam apa.

Insya Allah, will be back soon. Secepat mungkin. Banyak sangat pending post ye. Maaf sesangat. Sumpah sekarang hidup Nanie cam tak berapa terurus. Instagram pun ada tak de je. Tapi Nanie akan cuba selesaikan dan ikut semula schedule as planned!

Doakan semuanya dipermudah!

Mohon Maaf sangat dari hujung rambut sampai hujung kaki.

4 comments:

  1. Hihi... memang kadang2 kalau ada kerja hakiki akan jadi mcm tu... langsung tak sempat nak update... moga kembali ya...

    ReplyDelete
  2. Hehehee.. Tulaa.. Salute those yang gigih update blog even dorang busy dgn laki/bini dgn anak2 kan.. Pika punnn bila idea tak smpai liat betul nak mengarang ayat. Huhuhuuu..

    ReplyDelete
  3. itu normal.. kadang dah berbulan2x tak update.. tapi bila dah datang semangat tu.. amek kaww.. hari2x update,. haha

    ReplyDelete
  4. InsyaAllah moga terus menerus menulis memandaikan bangsa dengan penulisan penuh.

    Dan memberi informasi terkini dan bermanfaat. Amiiin ..

    ReplyDelete

Teruskan Memberi Inspirasi.
Saya Hargai Pandangan & Idea Anda!

 

Blog Coklateyes by Innanie Ariffin Copyright © 2013 Designed by Alieff Artwork