Thursday, March 23, 2017

Korea Beauty Travel with THEFACESHOP : Part 2

Assalamualaikum semua


Baru perasan, Nanie belum update lagi dengan pembaca semua mengenai Korea Beauty Travel with THEFACESHOP : Part 2. Ampun awak... kita busy tak ingat. Kerja...kerja... kerja! Hehehe. Takpe, now kita update sambil berkongsi pengalaman ye. Mana tahu, ada pembaca Nanie yang nak ke Korea kan? 

Seawal 8.30pagi Nanie dan team Malaysia dah turun breakfast bersama. Macam biasa, bila Nanie ke luar negara, breakfast ambil yang mudah dan yakin Halal. So basically Nanie lebih prefer amek cereals, buah-buahan dan susu je. 

Image may contain: food


Tuesday, March 21, 2017

THEFACESHOP Moisture Touch Lipstick : Review & Kesesuaian Dengan Tona Kulit Wajah

Assalamualaikum semua 

Walaupun Matte Cream banyak di pasaran, but somehow we still need a lipstick. Pada Nanie keduanya ada peminat tersendiri. Ada masa Nanie juga macam tu. Nanie perlukan lipstick sebab Nanie mahukan kelembapan bibir yang berterusan. So, Nanie nak share lipstick terbaru dari THEFACESHOP iaitu Moisture Touch Lipstick. 



Monday, March 20, 2017

Percutian Hebat di Lexis Hibiscus Port Dickson

Assalamualaikum semua
Yeay! Cuti sekolah dah bermula. Seronoklah semua yang bersekolah kan. Paling seronok mestilah budak-budak sekolah termasuk cikgu-cikgu. Yang mak-mak dan ayah-ayah pun seronok jugak. Boleh plan percutian untuk keluarga. Inilah masa untuk eratkan lagi sillaturahim dan sambil tu merehatkan minda dan badan yang dah digunakan untuk kerja dan menguruskan rutin harian. Anak-anak pun mesti dibawa berjalan juga sekali sekala. Barulah mereka gembira dan bersemangat untuk belajar. Lagipun, tak rugi bawa mereka berjalan sebab, ia sebahagian dari aktiviti menambah pengalaman dan ilmu pengetahuan. Bak kata orang "Jauh perjalanan, luas pemandangan!".


Tuesday, March 14, 2017

Sambutan Hari Wanita Antarabangsa bersama Stellavingze International

Assalamualaikum semua

Pada 8 Mac yang lepas, Nanie telah dijemput oleh Stellavingze International untuk meraikan Hari Wanita Antarabangsa yang bertempat di MELILEA Tower, Bangsar South. Seawal Nanie tiba, dah kelihatan beberapa wanita - terutama ibu-ibu dah lengkap berpakaian serba merah jambu. Nampak cantik dan sangat meriah.


 

Blog Coklateyes by Innanie Ariffin Copyright © 2013 Designed by Alieff Artwork