I Can't Live Without You!

7:47:00 AM

Assalamualaikum semua


Menjadi dambaan semua perempuan kan untuk ada kulit yang cantik & dan potongan badan yang menarik. Kalau di pasaran dah ada macam-macam rawatan yang diberikan untuk mendapatkan hasil yang diingini, bezanya adalah caranya dan bagaimana ia memberi kesan pada badan kita. 

Baru-baru ni Nanie diperkenalkan dengan satu tablet kunyah perisa coklat yang berfungsi untuk memberikan hasil seperti yang Nanie sebutkan tadi - "I Can't Live Without You" dari Love TSQ. Amboi, nama dia bukan main kan. Macam dalam lagu pulak. 



Pada awalnya, bila Nanie mencuba produk ni - of course lah Nanie ada pemikiran yang skeptikal, bagaimana ia berfungsi pada badan kita untuk berikan kulit cantik & mengawal berat badan semua kan. Tapi, lepas Nanie teliti ingridentsnya satu per satu, Nanie rasa ia mampu berikan kesan yang baik. 

3 Manfaat Utama yang diperoleh adalah : 

  • Mengurangkan & mengawal berat badan serta memberikan bentuk badan idaman
  • Memberikan kulit yang cantik & halus 
  • Meningkatkan tahap kesihatan badan 



Sebagai supplementary diet - Nanie melihat kepada kandungan bahan yang digunakan. Daripada penelitian Nanie, produk ini menggunakan bahan-bahan semulajadi yang memang banyak manfaat dan khasiatnya pada kesihatan. Malahan, ia juga menggunakan bahan-bahan ekstrak semulajadi yang sangat terkenal dan sesuai untuk penggunaan semua lapisan masyarakat. 

Antara bahan yang digunakan adalah : 

Garcinia Cambogia 


Garcinia Cambogia sangat terkenal dalam mengawal berat badan. Malahan menurut kajian, ia juga berfungsi untuk meningkatkan metabolisme badan kita akan makanan yang kita makan mudah diserap dan dicernakan. Selain itu, ia turut memberikan tenaga dengan mengawal kelesuan badan dan membuatkan kita segar serta fokus sepanjang masa. 


Kopi Hijau 


Siapalah yang tak tahu khasiat kopi hijau ni? Memang dah terkenal sebagai salah satu ejen kawalan berat badan, kopi hijau turut bagus dalam memberikan detoks kepada badan kita. Ia juga dikatakan mampu mengawal serta mengurangkan kadar kolestrol dalam badan. Maklumlah kita semua ni, kalau makan mana pernah ingat kolestrol ke, lemak ke, makin berlemak - makin sedap kan! 

Buah Tin 

Buah Tin adalah antara makanan sunnah. Nanie sendiri suka makan buah tin yang dikeringkan. Rasanya yang manis dan sedikit payau membuatkan ia balance untuk dimakan secara kudapan, mahupun dicampur dengan masakan. Buah Tin terkenal dengan sifatnya yang anti-oksida. Ia dikatakan mampu mengawal dan mengelakkan masalah kanser yang menjadi punca kematian terkenal sekarang ni. Malahan, buah tin juga dikatakan mampu mencegah sakit jantung dan darah tinggi kerana sifatnya yang mampu memberi kestabilan dalam badan. 


Untuk produk ini, tiada pantang larang yang dikenakan. Namun, ada beberapa peringatan bagi mereka yang ingin mengamalkannya. 

🔹 Tiada pantang larang. Kecuali wanita hamil.


Bagi peminat coffee , minuman berkafein , gas. Jarak kan sekurang kurang nya  2 jam selepas  ambil tablet tersebut. Ini adalah bagi membolehkan kadar serapan nutrisi oleh badan kita berada pada tahapn maksimum. 

🔹 Dos / Dosage :
Kemam 1 tablet satu kali sehari sebelum sarapan / makan.




Nanie paling suka sebab cara pengambilannya sangat mudah. Just macam tablet vitamin biasa. Nanie hanya ambil sebiji sebelum sarapan. Rasanya adalah rasa coklat. Memang sedap. Kadang tu, Nanie sengajanya makan lebih sebiji. Sebab dia macam gula-gula yang sedap. Meh Nanie share sedikit testimoni yang ada untuk rujukan korang. 




Amboi, nampak tak bagaimana ia memberikan kepuasan kepada para pengguna. Pada Nanie sendiri, apa yang Nanie perasan - lepas Nanie ambil tablet ni, pelawasan Nanie sangat bagus. Macam lancar je. Especially lepas makan. Nanie tak adalah sakit perut ke apa, tapi pelawasan yang lancar buatkan perut sangat selesa. 

Dari segi kesannya terhadap kulit pula, pada pandangan Nanie ia boleh dirasakan - cuma bila kita ambil supplement ni, masanya perlu lebih lama sedikit tetapi sedikit sebanyak ada improvement. Nanie percaya produk ini memberikan manfaat yang baik jika digunakan secara berterusan. 

Untuk sebarang maklumat lanjut, koran boleh klik link berikut : 

Whatsapp : 010-5112495

  • Share:

You Might Also Like

1 Inspirasi Dari Pembaca

Teruskan Memberi Inspirasi.
Saya Hargai Pandangan & Idea Anda!

.