Doa Di Usia 30 tahun

9:55:00 PM

Assalamualaikum semua 

Malu betul Nanie, last update Blog Coklateyes ni tahun 2018. Tahun 2019 ni, dah lepas sebulan dah pun... tak bertulis apa pun. Masya Allah. Macam mana lah boleh declare diri ni sebagai blogger. Maaf ribuan maaf.

Bukan sengaja tetapi kekangan masa dan tanggungjawab di tempat kerja buatkan Nanie memang exhausted habis bila sampai ke rumah. Nanie di office sebagai think-tanker, jadi secara tak langsung badan pun jadi penat bila otak bekerja lebih. Balik rumah pun masih lagi memikirkan hal-hal dan urusan di pejabat. Begitulah kehidupan seorang Innanie Ariffin. 

Tapi, takpe. Segala perjalanan kerjaya itu mematangkan. 

Well, lets move to another topic. 



Nanie turns to 30 this year. Yep. 30 tahun, masih single dan available. Ehem! Itu bukan point utama. Tapi jauh di sudut hati Nanie, menginjak usia ini dah berapa banyak masa Nanie habiskan dengan penuh kerugian. Allah!

Doa Nanie untuk kali ini, Nanie mohon pada Allah untuk tetap dan tambahkan nilai iman dalam diri Nanie. Jangan bolak-balikkan hati Nanie untuk sentiasa beribadah pada-Nya dan mudah-mudahan Nanie dapat perbaiki kualiti diri Nanie, ibadah Nanie juga segala apa yang Nanie kerjakan dalam rahmat Allah SWT.
Amin. 


  • Share:

You Might Also Like

1 Inspirasi Dari Pembaca

  1. insyallah akan ada jodoh nanti nanie..hehe..semoga dipanjangkan usia dan diberi kesihatan yang baik selalu ye..

    ReplyDelete

Teruskan Memberi Inspirasi.
Saya Hargai Pandangan & Idea Anda!

.