Aisha Wong Accessories : Serlahkan Gaya Dengan Aksesori Anggun

3:10:00 PM

Assalamualaikum semua


Untuk seorang wanita, aksesori merupakan pelengkap diri. Ada sesetengah daripada kita merasakan tanpa aksesori, kelihatan kosong dan kurang lengkap penggayaan hari itu. Dari kaca mata fesyen, aksesori juga boleh membawa makna elegan, perwatakan dan keyakinan diri seseorang.



Nanie nak share satu instagram yang Nanie lihat aksesori yang ditampilkan cukup cantik dan elegan untuk memberi keyakinan kepada si pemakainya. Sangat lengkap bagi mereka yang suka bergaya padan dengan aksesori.

Nanie nak korang semua follow website & instagram :

Instagram : 

Website : 






Dengan mengetengahkan "Exquisite Luxe and Affordable Fashion", Nanie lihat @aishawongaccessories menampilkan aksesori dengan gaya yang simple, menarik dan memenuhi taste wanita-wanita yang sukakan gaya elegan dan minimalist.





Nanie sendiri bila melihat wanita yang mempunyai taste minimalist tetapi sepadan gaya dan karektornya membuatkan si pemakai tampil vogue dan dalam masa yang sama kelihatan ayu dalam fesyen. Perwatakan sebegini membuatkan si pemakai sangat classy dan cantik dengan aksesori yang melengkapkan gayanya!





Aksesori yang diketengahkan oleh Aisha Wong menurut Nanie memberikan impak yang anggun buat si pemakai. Gayanya yang tidak sarat dan dikemaskan dengan details yang eksklusif membuatkan aksesori ini cukup menyerlah dan bertepatan dengan gaya, tidak kira sama ada ke pejabat, bersantai, mahupun ke majlis-majlis.






Sempena Aidilfitri yang mendatang ni, @aishawongaccesories ingin memberikan highlight kepada tema raya Glam, Drama & Elegant! Dengan mengangkat material daripada batu permata (gem), feather dan mutiara - gaya raya si pemakai pasti menawan dan tampil ayu.







Sempena Aidilfitri ni, walaupun kita sambut dengan bersederhana - Aisha Wong memberikan sesuatu yang istimewa terutama pembaca Blog Coklateyes ni. Berbaloi betul kalau beli waktu-waktu promosi ni. Macam-macam benefit yang korang boleh dapat selain daripada aksesori yang cantik-cantik tu kan.




DAPATKAN 20% DISKAUN UNTUK 
PRE ORDER ITEM SEBELUM 10 MEI ! 



FREE POSTAGE UNTUK PEMBELIAN BERNILAI RM 128.00
 DARIPADA RAYA COLLECTION AISHA WONG 


Lebih menarik untuk koleksi raya Aisha Wong ni, turut menampilkan Jewelry Travel Pouch yang menurut Nanie sangat sesuai dibawa kemana-mana untuk isi aksesori kita kan. Very compatible and versatile. Compact dan yang paling penting terjamin selamat aksesori kita. Tak ada lah rosak, atau pun tangled dengan yang lain-lain jugak. Secara tak langsung ia juga kemas dan organized je segala jewelry dan aksesori kita.






Bukan tu je ye, untuk pembaca Blog Coklateyes... ada sesuatu yang Nanie nak kongsikan pada anda. Boleh gunakan kod "INANIE10" untuk anda buat pembelian di website Aisha Wong (https://aishawong.com.my/) dan anda akan dapat another 10% discount lagi!!! Wah menarik tu. Berbaloi kan??? Koleksi raya Aisha Wong semua lawa-lawa, geram jugak Nanie tengok ni. 

Untuk maklumat lanjut, boleh terus ke link berikut - 

Website : 


Instagram :




  • Share:

You Might Also Like

0 Inspirasi Dari Pembaca

Teruskan Memberi Inspirasi.
Saya Hargai Pandangan & Idea Anda!

.